Mase-Plastice.ro
ABC
Subscriere lista email Mase-Plastice.ro
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 10-2013

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   Legaturi cu carlig pentru cabluri si legaturi pentru cabluri auto-clipsabile patentate PEM.

      Legaturile cu carlig pentru cabluri si/sau auto-clipsabile patentate PEM de la PennEngineering (Danboro, PA) raman fixate in locul unde sunt instalate pentru a oferi puncte de fixare permanente pentru cabluri de montaj si cabluri din interiorul sasiului electronicelor sau carcaselor. Ele se instaleaza rapid, fara a necesita suruburi sau adezivi, locatiile si pozitiile lor pot fi specificate in timpul procesului de proiectare pentru a asigura aspectul optim pentru fire si cabluri in interiorul ansamblurilor.

   Caracteristicile includ:
   - Disponibile Tipurile TD legaturi de montaj cabluri si tip carlig patentat TDO.
   - Conformitate RoHS.
   - Disponibilitate in mai multe dimensiuni pentru instalare in foi de metal subtiri de 0.040 "/ 1,02 mm sau groase de 0.125" / 3,18 mm.
   - Capacitatea de a permite legaturilor sa ramana intacte si firele sa ramana infasurate.
   - Un diametru interior de 0.340 "/ 8,64 mm pe cea mai mare versiune.
   - Minimizarea EMI / RFI si prevenirea contaminarii potentiale a electronicelor de praf sau murdarie.
   Pentru mai multe informatii vizitati: www.pemnet.com sau PDD Net.

   Sursa: PDD Net.


   Granularea sub apa in varianta de laborator intra pe piata.

      Grupul austriac Econ GmbH , un producator de periferice de extrudare, sisteme de granulare, in special sub apa, uscatoare de granule, schimbatoare de ecrane (filtre) si cuptoare de piroliza va lansa o noua versiune de laborator a sistemului de granulare sub apa.

   Numit EUP 10, este proiectat pentru debite de 1-15 kg pe ora, in functie de densitatea si marimea granulelor. Platoul duzei poate fi echipat cu unul pana la cinci duze de diametre diferite.
  
De asemenea, va fi lansarea (sau re-lansarea), grupului de schimbatoare de ecrane (filtre), care a fost re-proiectat. Principala diferenta este o tehnologie de etansare in curs de brevetare, care este declarata a fi avantajoasa atunci cand prelucreaza topitura de plastic foarte putin vascos (de exemplu: PA , PET).
   
Unitatea dispune de o zona de curgere libera de pe ecran , in care 75 % este deschis permanent pentru fluxul de topitura, in timp ce 25 % din flux este “backwashed”. Cele doua ochiuri sunt situate unul langa altul in fiecare din cele doua unitati de deplasare a pistonului, permitand un flux mai direct in canalele de topitura. Acest lucru reduce presiunea de dinapoi in curgerea topiturii si consumul de energie asociat.
   
De asemenea, pe ecran, va fi uscator de granule S + L. Uscatorul este disponibil in patru dimensiuni standard de valori de debit de la 500 la 10.000 kg/h ( bazat pe o densitate de 0,7 kg/m³ ). Ele pot fi folosite ca dispozitive de sine statatoare, precum si in combinatie cu unitati de granulatie Econ.

   Sursa: EPPM.


   X-Rite Pantone investeste in clienti cu "World of Plastics".

      X-Rite Pantone, cel mai mare designer si producator de sisteme de management si comunicare a culorii, din lume, a transferat investitia dintr-o expozitie majora de materiale plastice in beneficii directe pentru clienti si parteneri, conversie de timp si de bani care ar fi fost petrecuta la spectacol, direct in invatamant gratuit, promotii de produse exclusive si verificari ale eficientei fluxului de lucru. Programul general este disponibil prin intermediul platformei online "World of plastics": www.xrite.com/worldofplastics.

   "Noi credem ca in calitate de lider de piata, trebuie sa oferim ceva nou pentru clienti din cand in cand. Cu decizia de a investi in clientii nostri in loc de a ne prezenta la targ putem fi inca prezenti pentru clientii nostri si chiar de a extinde experienta aratata comercial, oferindu-le timpul nostru, expertiza si promotii exclusive de produse", a explicat Francesco Tomasello, VP Sales & Marketing EMEA si Asia de Sud.
  
Beneficiile initiativei World of Plastics includ:

   Serii Webinar gratuite.

   1. Webinar Exclusiv Pantone: Tendinte in lumea plasticelor.
   2. Cele mai bune practici: Cum obtinem o culoare de calitate si coerenta in fluxul de lucru
   3. Cum cele mai recente evolutii in Tehnologia de Masurare si Aplicatiile culorii afecteaza materialele plastice medicale.
   4. Cum sa obtineti formularea culorii direct in materialele plastice - invata de la experti !
   5. Cresteti eficienta de productie: reduce cantitatea de deseuri si timpul de tranzitie eficienta cu masurarea culorii ONLINE.
   6. Lansarea de noi produse - Solutie “Handheld”.

   Training gratuit in Teoria culorii.

   Obtineti certificatul in teoria culorilor dupa finalizarea on-line a trainingului de formare "Intelegerea Numerelor de culoare".

   Promotii produse exclusive.

   Disponibil exclusiv inregistrarii la World of Plastics.

   Gratuit verificari ale eficientei fluxului de lucru.

   "Care este cea mai mare sursa de deseuri in fluxul de lucru ?" Ia raspunsul unu-la-unu de la consultanta telefonica cu expertii in culoare ! Noi va vom plimba prin intermediul unor factori-cheie de succes de-a lungul fluxului de lucru, analizand unde timpul si banii pot fi salvati !

   Sursa: EPPM.


   Volkswagen a usurat motoarele diesel noi.

      DSM impreuna cu componente auto de specialitate KACO, a dezvoltat un capac pentru arborele cotit, usor, care utilizeaza DSM EcoPaXX, poliamida 410, pe baza bio, pentru cea mai recenta linie de motoare diesel dezvoltata de Grupul Volkswagen.

   Capacul incorporeaza sigilii complete din PTFE si cauciuc siliconic lichid (LSR), precum si diverse insertii metalice. Aceasta va fi folosita pe noua MDB platforma modulara motor diesel Volkswagen, pusa in aplicare in Audi, Seat , Škoda si brandurile VW.
   Comparativ cu capacele din aluminiu , costurile de sistem pentru acoperirea EcoPaXX se spune ca sunt considerabil mai mici, datorita, in parte la utilizarea unei celule integrate de productie complet automatizata pentru componenta de la KACO. Masa a fost deasemeni redusa considerabil, deoarece EcoPaXX este cu 45 % mai putin dens decat aluminiul.
   DSM spune ca 70 % din poliamida sa EcoPaXX 410 este derivata din resurse regenerabile, iar polimerul este certificat 100 % neutru de carbon. In faza de productie, matrita KACO al capacului arborelui cotit, integreaza doua sigilii distincte : primul, realizat din PTFE, este plasat in matrita de un robot, iar EcoPaXX este supra-turnat peste el; al doilea, din LSR, este apoi turnat (format) direct cu ajutorul unui proces 2K.
  
Capacul termoplastic pentru arborele cotit este inca mai putin frecvent, cu poliamida 6 sau 66 fiind materialele preferate.
   
Andreas Genesius, sef al Project Management la KACO a spus: "piesa iese din turnare prin injectie gata de a fi montate pe blocul motor. Nici o taiere nu este deloc necesara. Luand o abordare holistica pentru a proiecta o piesa de automobile si de productie, noi contribuim la progresul tehnologic durabil, fara nici un compromis in privinta performantelor piesei sau competitivitatii."
   
Orientarea fibrelor, numarul si pozitia punctelor de injectie, precum si proiectarea si integrarea diverselor insertii au fost optimizate pentru a reduce la minimum deformarea si asigurarea etansarii solide intre capacul si blocul motor si baia de ulei, spune DSM. Capacul este de asemenea rezistent la strangerea suruburilor de fixare de la blocul motor si baia de ulei (fiecare dintre acestea sunt construite pentru diferite tolerante), precum si de la instrumentele utilizate pentru a stabili pozitia curelei FEAD (Front End Accessory Drive).

   Sursa: EPPM.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com