Mase-Plastice.ro
ABC
Subscriere lista email Mase-Plastice.ro
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 05-2013

   Articole:
   - Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare auto-moto (automotive) / Suport numar înmatriculare (placa de baza) cu: placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email;
   - Primul suport de motor din plastic, o facilitate la Mercedes GL Class;
   - Retea sociala pentru imprimante 3D;
   - O casa facuta din deseuri de plastic;
   - EuPR îndeamna designerii sa se concentreze pe material plastic reciclat;
   - Tehnologie unica de autoidentificare;
   - Brevete din luna Mai;
   - Volkswagen XL1 - vehicul hibrid, va include geamuri din PC (policarbonat);
   - Ambalarea vinului la butoi, reinventata;
   - Solutie de ambalare la cald;
   - Magazin BPF despre plastic;
   - Coca-Cola lanseaza cea mai mare campanie de ambalaje personalizate în Europa;

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare auto-moto (automotive).

   In postarea de pe blog din 15.05.2013 - Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare auto-moto (automotive) am descris o noua idee sper de interes: Suport numar înmatriculare (placa de baza) cu: placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email (Ex.: @yahoo.com, @gmail.com, @hotmail.com, etc, sau chiar ID Skype), text mono-/multi color.

Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare.

   - Material placuta (sipca / bagheta):
      1. PP - polipropilena – flexibila, rezistenta la lovituri, rezistenta la actiunea instalatiilor de spalare;
      2. ABS - rezistent la lovituri, rezistent la actiunea instalatiilor de spalare;
      3. PET reciclat - rezistent la lovituri, (atentie la instalatiile de spalare cu abur);
      4. Alte materiale plastice reciclate (100 %) care sa indeplineasca conditiile precizate anterior;
   - Inscriptionare mono-/multi colora:
       - Serigrafie;
       - Tampografie;
       - Autocolant;
   - Culori: sipca/bagheta poate fi intr-o gama variata de culori;
   - Dimensiuni:   Lungime: 300 - 500 mm;
                        Latime: 20 - 40 mm;
                        Grosime: 1 - 2 mm
   - Fixarea pe suport numar înmatriculare (placa de baza) prin lipire cu adeziv (special, in functie de materialele plastice folosite, atat pentru suport cat si pentru sipca/bagheta) sau cu banda biadeziva;
   - Utilizare universala, pentru toate autovehiculele. Majoritatea numerelor de înmatriculare ale autovehiculelor sunt cu lungimea de 520 mm. Cu mici modificari, placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email, poate fi adaptata si pentru toate celelalte categorii de vehicule (moped-uri, ATV, etc.);
   - Trebuie sa respecte Directiva UE 74/483/EWG (Legea privind muchiile exterioare proeminente la autovehicule);
   - Sipcile/baghetele pot fi comandate la set de 2 buc, avand avantajul ca se pot monta si pe alte suporturi, largind astfel gama de aplicabilitate;
   - Cea mai mare suprafata pentru reclama (40 x 500 mm), optional se pot comanda si marimi atipice (Ex.: 40 x 450 mm, 40 x 400 mm, 30 x 500 mm, ...)
   - Este ideal si în cazul suprafetelor curbate ale caroseriei, sipca / bagheta pastrându-si forma;

Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare.

   Din multitudinea de provideri de WEBMAIL: Gmail, Hotmail (Outlook.com), Mail.com, ICloud, Lycos, AOL Mail, Zoho, ma voi opri asupra Yahoo - mail.
   Acesta vine cu o "extra" adresa de email (suplimentara).
   Yahoo! Mail Extra Address poate fi activata intrand pe contul de email si accesand  --> Mail Options --> Mail Accounts --> Yahoo! Mail Extra Address  --> +Add --> Email address: _._._.@yahoo.com (numele dorit pentru noua adresa de email care poate fi numarul de înmatriculare al autovehicolului personal) asa cum puteti vedea in imaginea de mai jos.
   Deasemeni aveti optiunea de a seta aceasta adresa de email "Default sending account".

Yahoo! Mail Extra Address

   In Mail Classic, selectati: Options --> Mail Options --> Accounts --> Get the Email Address You've Always Wanted --> Create an extra email address --> Scrieti adresa de email dorita si apoi verificati disponibilitatea --> Check Availability --> daca adresa de email este validata, alegeti --> Choose.
      Pentru mai multe informatii puteti accesa paginile s
ursa:
   - Suport numar înmatriculare (placa de baza) cu: placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email.
   -
Placuta (sipca / bagheta) inscriptionata cu adresa de email pentru suport numar înmatriculare auto-moto (automotive).


   Primul suport de motor din plastic, o facilitate la Mercedes GL Class.

   Daimler a instalat ceea ce a sustinut ca este primul (din lume) suport de motor din plastic, pentru motorul diesel cu sase cilindri utilizat în noul Mercedes GL Class. Comparativ cu suportul de aluminiu precedent, piesa din plastic se spune ca ofera proprietati acustice îmbunatatite, caracteristici de izolare termica mai buna si un avantaj cert de greutate, fiind în acelasi timp capabil sa reziste la aceeasi sarcina. Piesa care sustine motorul, este modelata cu Ultramid A3WG10 CR, o poliamida speciala foarte armata de la BASF, care a fost optimizata pentru sarcini mecanice ridicate. Joma-Polytec din Bodelshausen a proiectat matrita de injectare si produce suportul de plastic al motorului.

   Suportii motorului sunt supusi la o sarcina permanenta - greutatea motorului - în timp ce absoarbe, de asemenea, întreagul cuplul al motorului.
   Un avantaj suplimentar este ca conductia caldurii al plasticului este considerabil mai mica decat cea a aluminiului. Ca urmare, suportul (sprijinul) motorului din Ultramid asigura o mai buna protectie la caldura a motorului pentru cauciucul natural care se monteaza conectat la acesta si creste durata lor de viata. În contextul discutiei emisiei de CO2, o greutate economisita de peste 30% pentru piesa din plastic versus versiunea aluminiu este un realizata.

   Sursa: EPPM.


   Retea sociala pentru imprimante 3D.

   Industria de imprimare 3D pare a fi lua avant destul de repede. Mai multe persoane sunt în cautarea de proiectare, prototipuri si imprimarea propriilor produse din confortul propriei lor case sau de la serviciu. Desi lumea producatorilor este înfloritoare, imprimantele 3D raman scumpe, modelele ieftine costa mai mult de 1.000 de dolari.
   Daca nu va puteti permite o imprimanta 3D, cum puteti obtine, eventual, acces la unul de ultim design ? Exista o cerere clara si în crestere pentru o optiune la preturi accesibile (si de preferinta local), si Makexyz poate avea solutia - o retea sociala pentru imprimante 3D.

   Mai multe companii, cum ar fi Shapeways si i.materialise, au luat nota de aceasta dilema a producatorilor si s-au stabilit ca piete de imprimare 3D care aduc imprimare de înalta calitate, la îndemana consumatorului mediu. Puteti alege materialul de imprimare preferat si de a primi o cotatie de pret instantanee, care include transport oriunde în lume. Cu toate acestea, aceste servicii, care sunt înca în stadiul de dezvoltare, nu satisfac nevoile designerilor, care trebuie sa obtina copii ale desenelor si modelelor lor de testare imediat si repetitiv.

   

   O alta idee revolutionara este a lui Nathan Tone si Chad Masso care au creat Makexyz in acest an. Cei care dispun de o imprimanta 3D pot semna pentru acest serviciu, pot crea un profil de imprimanta, stabileste pretul procesarii acestora ($ / cm3) si asteapta comenzi. Cei care cauta o imprimanta 3D, pur si simplu navigheaza prin codul postal, alege o imprimanta care se potriveste cu preferinta lor (pret, materiale, si disponibilitatea de culoare) si fie ridica produsul personal sau il vrea livrat.
   Fondatorii au avut grija sa mentina preturile mici. Ele se bazeaza pe volumul de proiectare si variaza în general de la 25 de centi la 1,50 dolari pe centimetru cub. Serviciile Shapeways încep de la aproximativ 0.75 $/cm3. Makexyz percepe o taxa de 5 la suta pentru serviciile sale, astfel încat cele mai multe joburi de imprimare costa aproximativ 15 dolari.

   Sursa: Design News.


   O casa facuta din deseuri de plastic.

   Reciclarea materialelor plastice este un subiect fierbinte cu publicul larg. De aceasta data va prezint o casa - dar nu asa cum o stim. Tocmai a fost lansata în Manila o cladire realizata în întregime din sticle de plastic vechi si navete (cutii), de fapt o casa Lego gigantica. Cladirea din plastic, a fost opera lui Stephen Lamb de la Touching the Earth Lightly si Ilac Diaz de la My Shelter Foundation si a atras comentarii pozitive de la David de Rothschild, omul din spatele barcii Plastiki.

   "Acesta este un exemplu viu de modul în care puteti folosi resursele existente, pe care oamenii nu le iau în considerare de multe ori, inutile si sa se întoarca de fapt le în ceva care este util si benefic si poate crea o calitate a vietii", a spus el.
   Este o cladire temporara facuta din navete de plastic - casa Manila - asa-numitul Pavilion Solar Revolutionar.
   Între timp, materiale plastice reciclate - adevaratii eroi ai piesei - sunt în mare parte ignorate.

   Sursa: PRW.


   EuPR îndeamna designerii sa se concentreze pe material plastic reciclat.

   European Recyclers Europe (EuPR) va lansa anul viitor noile linii directoare pentru reciclarea ambalajelor din plastic, sustinand designul de ambalaje, care astazi sunt în pericol pentru obiectivele de reciclare din UE.
   "Designul de ambalaj de astazi este axat în principal pe maximizarea performantei".
   Designul trebuie sa tina seama si despre diferite combinatii de polimeri / materiale care sunt incompatibile pentru un proces de reciclare eficient.
   EuPR spune ca designerii ar trebui sa puna egal reciclabilitatii cu alte criterii de performanta, care vor contribui la preluarea deseurilor si sa încurajeze tarile sa-si îndeplineasca obiectivele de reciclare din UE.
    Prin urmare, se va lansa RecyClass, un ghid de reciclare a oricarui pachet de plastic, la targul Interpack în Dusseldorf, Germania, anul viitor.
    Ghidul, care este testat în mai multe tari europene, în acest moment, va clasifica ambalajele pe o scara de la A la G - sapte clase comparabile de eficienta energetica a UE, spune EuPR.

   Sursa: PRW.


   Tehnologie unica de autoidentificare.

   Colorbit este o tehnologie bazata pe identificarea automata de culoare, dezvoltata de catre B-Core Inc din Tokyo. Folosind codul de configuratie si software de decodare brevetat, este posibil sa citeasca pâna la câteva sute de articole etichetate simultan prin captarea unei singure imagine, cu viteze de sub o secunda de decodare. Capacitatea de citire rapida a solutiei este ideala pentru managementul stocurilor, managementul activelor, asigurarea calitatii, anti-contrafacere, precum si alte aplicatii, în special pe suprafete dificile de etichetare si în medii în care utilizarea etichetelor traditionale, cod de bare sau etichete RFID poate fi o provocare.

   Codul Colorbit este format din celule colorate aranjate într-o configuratie continuu. Elementele adiacente sunt formate din una din cele trei culori (rosu, verde si albastru), iar trecerea de la o culoare la alta genereaza fie un bit "1" sau "0". Utilizarea camerei bazate pe tehnologie de procesare a imaginii, decodarea software Colorbit interpreteaza codurile de urmarire la trecerea de la o culoare la alta. Forma si configuratia codului este foarte flexibila, iar codurile pot fi citite cu succes chiar daca linia de elemente este curba sau distorsionata în alt mod.
   Solutia Colorbit are o toleranta mare pentru citirea codurilor deteriorate, sterse, si slab imprimate, oferind avantaje in aplicatii unde etichetele pot fi expuse la conditii aspre de mediu. Codurile pot fi, de asemenea, pictate pe suprafete denivelate sau dure si poate fi citit cu ajutorul aproape oricarui tip de tehnologie, aparat de fotografiat digital, inclusiv camere web, camere video digitale, telefoane inteligente, si echipamente de viziionat. Codurile pot fi chiar generate folosind lumini de LED-uri tri-colore.
   Mai multe informatii la: Colorbit SUA, LLC - www.colorbit-usa.com

   Sursa: Packaging Digest.


   Brevete din luna Mai.

   Brevetele din aceasta luna includ un sistem de marcare prin acoperire pentru protectia marcii folosind pigmenti anti-contrafacere, tehnologia Rinco Ultrasonics de etansare îmbunatatita care permite design si logo-urile în zona de etansare si o actualizare pentru sticla Flip:
   - www.packagingdigest.com/laserlock
   - www.packagingdigest.com/ultrasonic
   - www.packagingdigest.com/flipbottle

   Sursa: Packaging Digest.


   Volkswagen XL1 - vehicul hibrid, va include geamuri din PC (policarbonat).

   Volkswagen va prezenta în premiera geamuri din policarbonat în productia limitata de XL1 - vehicul hibrid, la Salonul auto de la Geneva.
   XL1 are geamurile laterale, din injectie de doua componente, turnate, din PC Lexan furnizat de catre Saudi Basic Industries Corp. Geamurile includ tehnologie cu plasma de acoperire Exatec pentru a da geamurilor aceleasi caracteristici vizuale precum geamurile de sticla standard, precum si rezistenta la zgarieturi.
   Policarbonatul asigura o reducere de 33 procente în greutate pentru geamuri, conform Sabic.
   Aproximativ 1.000 de vehicule XL1 vor fi facute în fabrica Volkswagen din Osnabruck, Germania.

   Sursa: Plastics News.


   Ambalarea vinului la butoi, reinventata.

   Vinocopia Barrel este noul sistem de butoi de vin, care ofera îmbunatatiri semnificative fata de alternativele în care se folosesc insertii de plastic înlocuibile si reciclabile, care sa tina vinurile sale în butoaie frumoase, autentice, lucrate manual. Acestea functioneaza împreuna cu alte componente ale ambalajului proprietate si sistem de conectare WineFresh, care protejeaza vinul de cei trei inamici naturali: aer, lumina si caldura.

   Fiecare sistem WineFresh de 4-L foloseste mai putin de 40 la suta din materialul folosit în sticle, cântareste mai putin, si utilizeaza mai putina energie pentru a fi reciclat – toate acestea duc la substantiale economii si eliminari de costuri si pastreaza vinul proaspat pentru 60 de zile, un pahar curat de vin, de înalta calitate este întotdeauna la robinet nu numai pentru mediile aglomerate, restaurante, dar, de asemenea, pentru consumatorii care se bucura de divertisment, beau vin în mod regulat, si pentru gatit cu vin, acasa.

   Insertia de reumplere se instaleaza din nou usor.
   Mai multe informatii la Barrel Vinocopia - www.VinocopiaBarrel.com

   Sursa: Packaging Digest.


   Solutie de ambalare la cald.

   Freedom Integrated Hot Melt Packaging Solution - solutie integrata de ambalare la cald , echipament de distribuire de inalta performanta pentru adezivi. Sistemul ofera libertate la sase domenii esentiale, printre care se refera la disponibilizare adezivi; timp redus asociat cu munca si contaminarea, umplere cu adezivi manual; montaj direct pe masina parinte si limitari de integrare, controale si diagnosticare, precum si de adezivi folositi excesiv.

   Costurile sunt de obicei recuperate în termen de 12 luni.
   Mai multe informatii puteti gasi la: www.freedomhotmelt.com

   Sursa: Packaging Digest.


   Magazin BPF despre plastic.

   British Plastics Federation (BPF) a deschis un magazin on-line bpfshop.com, oferind aproape 600 de publicatii de specialitate de la Wiley, Townsend Rapoarte, Smithers Rapra, Hanser si Elsevier, printre altele.
   În plus, exista o colectie de carti electronice care pot fi descarcate gratuit de pe site-ul: www.bpfshop.com.
   Acest serviciu este destinat în primul rand ca o facilitate mai usoara pentru companii din industria de mase plastice pentru a accesa cunostintele de specialitate, care au nevoie pentru a dezvolta si de a îmbunatati performanta lor in afaceri.

   Sursa: PRW.


   Coca-Cola lanseaza cea mai mare campanie de ambalaje personalizate în Europa.

   HP a anuntat un record depasit, productia pe termen lung de etichete personalizate pe HP Indigo WS6000 (serie de prese digitale) pentru Coca-Cola, campania de brand cea mai mare, si personalizata.
   Campania: Share o Coca-Cola, a fost lansat în Europa la 1 mai.
   Campania este conceputa pentru a ajuta Coca-Cola sa se implice direct cu consumatorii sai din 32 de tari. Ea substituie iconic logo-ul Coca-Cola pe sticle de Coca-Cola, Coca-Cola light si Coca-Cola Zero, în primul rand cu 150 dintre cele mai populare nume, porecle si termeni de afectiune din fiecare tara. Sprijinit de un program de marketing complet integrat pentru a conecta consumatorii on-line, campania consolideaza pozitia Coca-Cola ca un inovator în spatiul de vanzare cu amanuntul, consumatorilor.
    Proiectul a combinat tehnologia de imprimare conventionala cu HP Indigo Digital Printing pentru a crea 800 de milioane de etichete personalizate de înalta calitate.

   Continut static de pe etichetele pentru acest proiect a fost prima data tiparit conventional pe un film BOPP de 38-microni, material curbat si apoi personalizat cu numele, utilizand HP Indigo WS6000. Toate presele digitale HP utilizate pentru acest proiect au fost stabilite în aceeasi configuratie si setari pentru alinierea completa si consecventa în timpul productiei.
   Deasemeni, portalul www.shareacocacola.com ofera o platforma pentru consumatori de a experimenta, trimiteti (imparti) o Coca-Cola practic cu prietenii si familia din întreaga lume. Consumatorii pot folosi site-ul pentru a crea si personaliza cutii virtuale pentru a trimite la prieteni pe Facebook.    De asemenea, acestea pot partaja continut si de a afla despre evenimentele Coca-Cola locale.
   Informatii suplimentare despre HP Indigo Digital Presses sunt disponibile la www.hp.com/go/HPIndigoPresses, pe HP Graphic Arts - canal pe YouTube la www.youtube.com/hpgraphicarts si pe HP Graphic Arts Twitter Feed la www.twitter.com/hpgraphicarts sau direct pe site-ul HP - www.hp.com

   Sursa: Packaging Digest.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com