Mase-Plastice.ro
ABC
Subscriere lista email Mase-Plastice.ro
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 01-2015

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro

   Incepand cu primul numar din 2015 al Newsletter Mase-Plastice.ro am introdus Like Box Facebook Pages ca modalitate de afisare a postarilor.
   Am ales acest tip de socializare datorita cantitatii de informatii si noutati de interes din domeniul maselor plastice si cauciuc, precum si usurintei de a lua la cunostinta despre acestea, in timp real.
   Deasemeni, aveti la dispozitie si alte tipuri de socializare, alaturi de Facebook si Google + , printre care enumar: Twitter, Linkedin, precum si/sau alte modalitati de promovare (bloguri si feeduri): Blogspot, RSS, Wordpress, Tumblr, ...

   Articole (postari):

   - Magazin cu produse pe Mase-Plastice.ro pentru reteaua de afiliati eBay Enterprise.
   - Dupa carduri bancare cu NFC (Near-Field Communication) este timpul ambalajelor avansate (imprimate cu electronice) toate acestea facand parte din Internetul Obiectelor "The Internet of Things". Mai multe informatii de la Packaging Digest.
   - 3 tehnologii (QR Code, UV-activated FiberTag si NFC (near-field communication)) de protectie a unei marci, disponibile cu aplicatii (APP) pe smartphone. Mai multe informatii de la Packaging Digets.
   - Faceti singuri o piscina din fibra de sticla, de la EBAY.
   - Cum sa reparati o barca din fibra de sticla, de la EBAY.
   - Cum sa restabiliti stratul exterior de pe o barca din fibra de sticla, de la EBAY.
   - Cum sa repari fibra de sticla a unei barci, de la EBAY.
   - Cum sa repari o cada (cuva) din fibra de sticla, de la EBAY.
   - Ce este fibra de sticla, de la EBAY.
   - Cum sa reciclam pungile (sacosele) din plastic, de la EBAY.
   - Cum sa reciclam plasticul, de la EBAY.
   - Cum sa reciclam sticlele de plastic, de la EBAY.
   - Alegerea corecta a materialului unei sticle de apa, de la EBAY.
   - Cum sa reparati o bara de protectie din plastic, de la EBAY.
   - Ghid de cumparare pentru forme de bare protectie, de la EBAY.
   - Cum sa cumparati perne pentru mobilier din plastic de gradina, de la EBAY.
   - Cum sa vopsiti mobilierului din plastic pentru spatii verzi (gradina), de la EBAY.
   - Ghidul tau de cumparare a mobilierului din plastic pentru spatii verzi (gradina), de la EBAY.
   - Cum sa reparati farurile cetoase (matuite, ingalbenite), de la EBAY.
   - Pentru pescari: Ghid pentru momeli din plastic, de la EBAY.
   - Cum sa reparati Vinilul, de la EBAY.
   - Top 5 moduri de a va organiza lucrurile cu cuti de plastic, de la EBAY.
   - Cum sa renovati farurile din plastic, de la EBAY.
   - Cum sa faci bijuterii din plastic, termocontractabile, de la EBAY.
   - Cum sa restaurati plasticul negru (autovehicule, jucarii, ustensile de bucatarie, ...), de la EBAY.
   - Din pacate a plecat dintre noi, un mare inventator roman, Iustin Capra. Si nu vorbim despre el numai noi ci si presa internationala. Un astfel de exemplu puteti vedea la PDD Net.
   - Prea multe carduri cadou, fidelizare, etc.? Una din solutiile cele mai sigure pentru a le avea tot timpul, pe telefonul mobil, este aplicatia (APP) de la PayPal;
   - 7 patente prezentate de PDDNet, pe saptamana;
   - Colectia mea de pe EBAY cu produse, echipamente, scule, piese de schimb si materii prime PLASTICe (mase plastice, masa plastica, masele plastice, plasticul, plasticele, plastice, plastic, plastics, plasticul, plasticului, plastica, plasticelor).
   Deasemeni colectia va include multe cuvinte cheie (tag-uri, ...) cum ar fi: polimeri, chimicale, termoplastice, plastifiere, masini, utilaje, second-hand, prelucrare, termostatare, matrite, injectie, extrudare, extruder, calandrare, suflare, termoformare, termovacumare, uscator, amestector, ambalare, banda transportoare, laminare, termosudare, imprimare, inscriptionare, serigrafie, tampografie, gravura, reciclare, reciclare plastic, refolosire, reducere, moara macinat, produse, semifabricate, articole, auto, automotive, ambalaje, promotionale, accesorii, preforme, flacoane, butelii, folie, pungi, saci, banda, autocolant, termocontractibil, extensibil, profile, tamplarie, placi, tevi, tuburi, bare, fitinguri, coloranti, aditivi, pigmenti, materie prima, tehnopolimeri, granule, petrochimic, adeziv, materiale, prelucrare, procesare, extrudare, matrita, suflare, deseuri, granule, chimic, macinatura, moara, aditivi, petrochimic, imrimanta 3D, etc.
   Tot aici veti gasi si abrevieri cum ar fi: CA, CAB, ABS, SAN, EC, PA, PALS, PBT, PET, PC, PCTFE, PEC, PES, LDPE, HDPE, PPO, PPS, PVC, PVF, PVDF, PMMA, PMT, POM, PAS, PP, PS, EPS, PSU, PTFE, PUR, si nu numai: http://www.ebay.com/cln/mase-plastice.ro/PLASTICs/104229462017;
   - Proteza imprimata 3D pentru cainele Derby ! Mai multe informatii aici sau aici.
   - Plastic Fantastic 2015 Year! Milioane de noi utilizari si produse vor fi dezvoltate de-a lungul anului, folosind materiale plastice. Sunt inspirat si incantat sa fiu parte a unei astfel de industrii inventive!
   Pentru 2015?
   Alchimistul modern al zilelor noastre Emily Cole intentioneaza sa transforme gazele cu efect de sera in produse din plastic utile. Mai multe informatii aici.
   - Plastic Fantastic 2014 Year!
      1. Au fost votate primele 10 materiale plastice cu cea mai mare inventie in inginerie chimica a epocii moderne, într-un sondaj publicat de IChemE. Mai multe informatii aici.
      2. Oamenii de stiinta din China, Marea Britanie si Olanda au "inginerit" un polimer care îsi schimba culoarea si revine din nou, în mai putin de o secunda. Mai multe informatii aici.
      3. Universitatea Illinois din Urbana-Champaign dezvolta un plastic cu auto-vindecare, care "sangereaza", atunci când este taiat. Mai multe informatii aici.
      4. Todd Linthicum si Slade Simpson au creat o imprimanta 3D care foloseste granule ieftine pentru a reduce costurile de imprimare 3D. Mai multe informatii aici.
      5. Cel mai tare "cooler" (racitor) devine # 1 finantat de campania de pe Kickstarter, cu peste 13 milioane de dolari. Mai multe informatii aici.
      6. Un start-up european dezvolta un plastic cu auto-igienizarea antimicrobiana, cu proprietate antibacteriana de pâna la 99 la suta în termen de 24 de ore. Mai multe informatii aici.
      7. Primul test al unui automobil imprimat 3D din lume, este de succes. Mai multe informatii aici.
      8. Inginerii navali din Slovenia, au lansat Quadrofoil, facut cu un compozit de plastic, care atinge 25 mph fara valuri si fara emisii. Mai multe informatii aici.
      9. Cercetatorii au folosit fructoza pentru a crea un nou plastic care se descompune complet dupa doar trei ore de la expunerea la lumina UV (ultravileta). Mai multe informatii aici.
      10 Prima pista de biciclete alimentata cu energie solara (70 de metri întindere) SolaRoad, se deschide în Olanda. Mai multe informatii aici.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com