Mase-Plastice.ro
ABC
EcoPlating
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 12-2014

   Articole:
   - Armură (blindaj) cu plastic pentru automotive - DuPont™ Armura®;
   - Doua optiuni DuPont™ Spallshield®, cu folie din plastic, pentru securizarea sticlei;
   - Strat intermediar din plastic pentru o mai buna structura a sticlei - DuPont™ SentryGlas ®;
   - Magazin imprimante, scanere, consumabile, materiale (filamente), piese, accesorii, carti si software - 3D;
   - ...;

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   Armură (blindaj) cu plastic pentru automotive - DuPont™ Armura®.

  În multe părti ale lumii, violenta rămâne o amenintare zilnica, pentru multi cetăteni. În Brazilia, rata de crima poate ajunge la 40.000 pe an - suficient pentru a privi serios familiile din clasa de mijloc. Până de curând, oferirea unei masini de familie cu blindaj pentru siguranta si protectie, inclusiv panouri rezistente la gloante si straturi de protectie pentru geamuri, era un vis, în mare măsură nerealizat. Dar nu mai este asa.


DuPont™ Armura® (Sursa imagine: DuPont)

   Spallshield – laminat robust capabil să opreasca imprastirea particulelor mici de sticlă.
   SentryGlas – polimer responsabil cu protectia balistica a geamurilor, datorită compozitiei sale care previne exfolierea (formarea de bule de aer).
   Kevlar - aramid dur, usor si flexibil. Permite dezvoltarea de piese termoformate cu montaj precis si instalare rapida.

   În 2008, DuPont a introdus o solutie inovatoare, pentru a face de încredere armura masinii si sa fie mai accesibila în Brazilia – cu mai mult de 50% mai mica decât preturile de pe piata (aproximativ 12.000 dolari). Denumita DuPont™ Armura®, această solutie foloseste Kevlar® pentru toate panourile si straturi laminate SentryGlas ® cu protectie SpallShield® pentru ferestre si sticla.

 

 

   Panourile din Kevlar® sunt usoare, flexibile si turnate pentru o potrivire exactă, facand instalarea rapidă si sigură. Solutia cu geamuri subtiri, clare, din SentryGlas ® a fost folosita prima data pentru geamuri rezistente la uragane, care păstrează cioburile de sticlă în momentul impactului. Kit-ul de blindaj DuPont ™ Armura® ofera protectie impotriva focurilor de armă specifice armelor cu ecartament de 0.38” (9,6 mm) sau mai mici, care acoperă 97% din toate armele de foc din São Paulo, Brazilia.
    Si întregul pachet adaugă mai putin de 198 pounds (aprox. 90 kg) la greutatea totală a vehiculului, mai mica cu 50% fata de blindajele traditionale, care se situează la 450 pounds (aprox. 200 kg).
    Kit-ul de blindare DuPont ™ Armura® este disponibil initial în Brazilia (São Paulo, Recife, Fortaleza si Bahia).
    Blindajul DuPont ™ Armura® este disponibil pentru clientii cu: Mitsubishi: ASX, Lancer (Sedan), TR4, L200 Triton, Outlander, Pajero Dakar; BMW: 316, 320 e 328; Dodge Journey; Fiat Freemont; Nissan Frontier; Kia: Sportage, Soul; GM (Chevrolet): Agile, Cruze, Vectra Sedan; Honda: Fit. New Civic; Hyundai Tucson; Toyota: Corolla, Hilux; Volkswagen: Jetta, Tiguan sau mai exact: BMW 316, sedan 320 si 328 (modele din 2013); Dodge Journey (cu sau fără trapă); Fiat Freemont (cu sau fără trapă); Chevrolet Cruze (numai sedan); Chevrolet Vectra Sedan (modele din 2006 -fără trapă); Chevrolet Agile (modelele LT si LTZ); Honda Fit (modele 2009-2014); Honda Civic. (toate modelele nou Civic); Hyundai Tucson (toate modelele fără trapă); Kia Sportage (modele din 2011, fara trapa); Kia Soul (toate modelele); Mitsubishi ASX (modelele 4x4 si 4x2 fără trapă); Mitsubishi Lancer (numai sedan); Mitsubishi TR4 (modele din 2010); Mitsubishi L200 Triton (toate modelele); Mitsubishi Outlander (doar modelul si toate New Outlander); Mitsubishi Pajero Dakar (toate modelele); Nissan Frontier (toate modelele); Toyota Corolla (modele din 2009); Toyota Hilux (numai cabină pickup dubla); Volkswagen Jetta (modele din 2011); Volkswagen Tiguan (toate modelele);
    Este certificat de către armata braziliana, care a supus panourile sale blindate cu Kevlar® si ferestrele SentryGlas ® la conditii riguroase de atac, pentru a asigura eficienta si abilitătile de protectie.
    DuPont™ Armura® previne delaminarea geamurilor, nu schimba consumul de combustibil, păstrează viata celorlalte componente ale vehiculelor si are o garantie de 3 ani.
    Cu zeci de ani de experientă în industria de protectie, DuPont rămâne inovatoare si motivată în lupta pentru siguranta personală si protectie.
   Mai multe informatii puteti gasi la adresele:
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/dupont-armura.html
   - http://www.dupont.com/products-and-services/fabrics-fibers-nonwovens/fibers/brands/kevlar.html
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/duvidas.html#.VH3ecNKUeOQ
   - http://www2.dupont.com/Car_Protection/pt_BR/documentos-necessarios.html

   Sursa: DuPont.


   Doua optiuni DuPont™ Spallshield®, cu folie din plastic, pentru securizarea sticlei.

   DuPont™ Spallshield® compozit PVB / PET si Spallshield® CPET film dur de acoperire PET, ajuta sa opreasca imprastierea particulelor mici de sticlă (denumit "spall"), care pot apărea atunci când sticla conventională nu reuseste.


DuPont™ Spallshield® (Sursa imagine: DuPont)

   Traditional, compozitul DuPont ™ Spallshield® este o combinatie pre-asamblata de PVB, PET si un strat dur de acoperire, de obicei folosit în sticla securizată pentru “transport” sau aplicatii balistice, în cazul în care siguranta oamenilor este extrem de importanta. Adăugarea compozitului Spallshield® in timpul laminării, creste rezistenta de penetrare a unei anumite grosimi de sticlă si este, de asemenea, deosebit de utila în aplicatii de înaltă securitate.
   De asemenea, disponibil pentru aplicatii de protectie, DuPont ™ Spallshield® CPET este cu un singur component, o acoperire dura cu film PET, care poate fi folosita în combinatie cu PVB sau cu alte materiale de vitraj de înaltă securitate.
   Utilizarea Spallshield® film CPET permite producătorilor să adauge protectie securizata, durabila, pentru o gama larga de modele noi de sticle laminate.

   Sursa: DuPont.


   Strat intermediar din plastic pentru o mai buna structura a sticlei - DuPont ™ SentryGlas ®.

   Straturile intermediare DuPont ™ SentryGlas ® ionoplaste ajuta la crearea sticlei mai usoare, mai sigure, mai structurală care suporta loturi mai mari si niveluri mai ridicate de amenintare. Profitând de rigiditatea si rezistenta suplimentara a stratului intermediar, sistemul de sticla structurala - de la podele si scari pana la sine pentru balcon si copertine din sticla minim acceptata - se poate bucura de noua libertate de design.


DuPont ™ SentryGlas ®.(Sursa imagine: DuPont).

    Rezistenta superioară, frumusetea de durată a straturilor SentryGlas ® este de cinci ori mai puternica si de până la 100 de ori mai dura decât materialele de laminare conventionale. Cu acest tip de putere, sticla poate fi un element structural mai activ în fatada clădirii si deschide posibilităti de design care nu existau înainte. În afară de puterea sa, SentryGlas ® păstrează claritatea, chiar si dupa ani de serviciu. Spre deosebire de alte straturi intermediare, SentryGlas ® este mult mai putin vulnerabila la expunerea umedă sau îngălbenirea în timp.

   Posibilitati nelimitate.
   Unele dintre numeroasele aplicatii DuPont ™ SentryGlas ® includ:
   - Ferestre, usi si luminatoare rezistente la uragan;
   - Ferestre, usi si fatade rezistente la suflul exploziilor;
   - Balustrade, fatade si copertine minim sustinute si deschise la margini;
   - Podele din sticlă structurala, scari, pasarele si poduri pietonale.

   Sursa: DuPont.


   Magazin imprimante, scanere, consumabile, materiale (filamente), piese, accesorii, carti si software - 3D.

   Magazinul Imprimante 3D & Consumabile prezinta imprimante, scanere, consumabile, materiale (filamente), piese, accesorii, carti si software - 3D, care pot fi achizitionate direct de pe Amazon.
   
Imprimarea 3D, denumita si "additive manufacturing", este procesul de a lua un model digital (CAD) al unui obiect de orice formă, geometrie si crearea unei replici tridimensionale (3D) a obiectului solid. O imprimantă 3D foloseste "rapid prototyping", un proces de pre-productie, care permite producătorilor scalarea unui model de date, utilizând proiectarea asistată de calculator (CAD) sau software de modelare. Obiectul solid este creat folosind straturi de materiale, diferite, cum ar fi plastic, pulberi speciale sau metal, care formează o serie de sectiuni transversale. Procesul de aditivare îmbină în mod automat straturile alăturate pentru a crea obiectul. Folosind un filament de imprimare 3D, furnizate de obicei în diferite culori pe bobine, imprimanta 3D este capabila de a crea o extrudare neteda (fina), creând o formă, odata ce materialul vine prin diuza.

Imprimante 3D & Consumabile

   Frecvent utilizate în fabricare, prelucrare, autovehicule, constructii, aparatura medicala si industriile de arhitectura, imprimantele 3D sunt aplicate la o mare varietate de domenii. Educatia, ingineria, precum si profesionisti in bijuterii utilizează, de asemenea, acest procedeu.
   Producerea, în ambele zone: industrial si de la distanta, pot utiliza această tehnologie. De exemplu, dacă este necesară o noua masina, noile obiecte prelucrate pot începe să prindă contur în câteva minute. Economiile de material pot fi măsurate în material rezidual scăzut din timpul procesului de fabricatie.
   Comentariile asupra imprimantelor 3D pot fi o sursă de informatii pentru a ajuta consumatorii să selecteze si să cumpere masini de imprimare 3D. Unele dintre cele mai bune imprimante 3D sunt aprobate de Federal Communications Commission (FCC) si multi vin cu software de design sau proiectare CAD, scule de mana si filamente de imprimare. Unele imprimante 3D sunt furnizate cu un cablu USB si un cablu de alimentare. O imprimantă 3D poate veni cu un extruder dublu care utilizează două bobine de acrilonitril butadien stiren (ABS) sau alt tip de filament, sau cu un singur extruder care utilizează o bobină, cum ar fi imprimanta Dremel Idea Builder 3D Printer, pe care o recomand si asupra careia voi reveni cu un articol de prezentare.

   Parametrii de temperatura pot fi ajustati pentru performante optime ale extruderului.
   Fiecare imprimantă 3D are un volum construit, o grosime a stratului si diametrul diuzei, specificat. O imprimantă 3D poate avea, de asemenea, un "pad" (suport) de control multi-directional si ecran LCD de afisare caractere, de diverse dimensiuni. Amprenta la sol, inclusiv dimensiunile generale si greutatea sunt de asemenea luate în considerare în selectarea imprimantei 3D.
   Deasemeni puteti vedea si sectiunea de pe Amazon.com: Online Shopping for Electronics, Apparel, Computers, Books, DVDs & more dedicata domeniului 3D Printers & Supplies

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com