Mase-Plastice.ro
ABC
EcoPlating
> Home > Newsletter >

Newsletter Mase-Plastice.ro 04-2014

   Articole:
   - E-Plastic.ro - B2C (business-to-consumer), eCommerce & eBusiness sau Shopping Virtual Mall in domeniul maselor plastice si cauciuc;
   - Plastice.biz - Magazin "ALL IN ONE" de integrare pentru mai multi comercianti de tip B2C (business-to-consumer) / eCommerce & eBusiness / Shopping Virtual Mall;
   - Engel restructureaza Engel plus;
   - Mouse "2EM=1E";
   - Descarcati gratuit Toolbar Mase-Plastice.ro;
   - Forum Mase-Plastice.ro pe "Disqus";

Subscrieti lista email Mase-Plastice.ro


   E-Plastic.ro - B2C (business-to-consumer), eCommerce & eBusiness sau Shopping Virtual Mall in domeniul maselor plastice si cauciuc.

   Scopul principal este de a facilita utilizatorilor si vizitatorilor, posibilitatea de a gasi si cumpara produse si articole din plastic si cauciuc, masini, echipamente, consumabile, piese si materiale cauciuc si mase plastice.
   Categoriile de mai jos sunt impartite pe grupe de produse pentru a facilita astfel gasirea acestora cu usurinta si sunt furnizate de mai multi advertiseri.
   Va rugam sa vizitati periodic sectiunea "Produse" si fiecare categorie in parte deoarece produsele se pot schimba (sau rula la un interval de timp), pot fi scoase sau pot fi adaugate noi produse care consideram ca se incadreaza in categoria respectiva si prezinta interes pentru cumparare.

Va multumim si va uram cumparaturi placute !!!

Categorii:
  - 3D printing;
  - accesorii dispozitive mobile (telefoane mobile, tablete, iPad, laptop (notebook), Kindle, MP3, electronice auto (GPS, ABS, A/V), mobile video, jocuri (console), TV, "home entertainment", aplicatiile wireless & bluetooth);
 - accesorii telefoane mobile (smartphone, iPhone, celulare/PDA);
 - automotive (cele mai vandute);
 -
auto-moto  (echipamente, unelte & scule, piese);
 - carti & reviste de specialitate (publicatii electronice, ...);
 - cauciuc (rubber);
 - diverse (miscellaneous);
 - echipamente, scule, piese de schimb;
 - marca/compania;
 - oferte & reduceri, black friday, cadouri sarbatori;
 - produse plastic & cauciuc (cele mai vandute);
 - jocuri & jucarii;

E-Plastic.ro


   Plastice.biz - Magazin "ALL IN ONE" de integrare pentru mai multi comercianti de tip B2C (business-to-consumer) / eCommerce & eBusiness / Shopping Virtual Mall !!!

   Plastice.biz este onorat sa va prezinte magazinul cu sortimentul cel mai divers de produse, articole, materiale, marfuri si echipamente de la cei mai importanti comercianti de pe internet, de la distribuitori online de top si/sau de la cele mai importante branduri.
   In plus, accesarea bannerelor laterale va duce direct pe site-ul comerciantului.
   Selectati un comerciant de mai jos sau utilizati caseta de cautare "Product Search" pentru a cauta la toti comerciantii. Încercati si link-ul "Coupons & Promotions" pentru a gasi toate promotiile, ofertele speciale si reducerile de la fiecare retailer.

Plastice.biz

   Un magazin de integrare pentru mai multi comercianti:
   1. Sute de mii de categorii;
   2. Milioane de produse;
   3. Mii de cupoane;
   4. Mii de produse recente cu scădere a pretului;
   5. Cauta un comerciant sau toti comerciantii împreună.


   Engel restructureaza Engel plus.

   Engel a reorganizat pachetele de service si platformele pentru proprietarii de masini de injectie, care sunt cunoscute în mod colectiv ca "Engel plus". Grupul spune că obiectivul modificărilor este de "a crea valoare adăugată pentru clienti si prin urmare de a îmbunătăti avantajul competitiv".

   Engel plus spune ca acum o să fie mai transparent, deschizand în continuare potentialul de optimizare pentru masinile existente, roboti si fabrici.
  
"Suntem alături de clientii nostri pe toata durata de viata a fabricilor de productie", a declarat Wolfgang Degwerth, sef de divizie Customer Service Engel Austria. "Costul Total al Proprietarului devine din ce în ce mai important pentru clientii nostri. Cu Engel plus, ne-am asigura sănătatea si planificarea de securitate optime pentru clientii nostri si la cerere, de a ajuta să păstrati masinile actualizate în orice moment."
   
Servisarea Engel plus include suport international pe site-ul cu piese de schimb, servicii de logistică de la distantă si o linie telefonică 24/7 , întretinere si contracte de reparatii la preturi fixe, optiuni de consolidare si instrumente de optimizare, consultanta in inginerie de aplicatii si de formare profesională si oferte profesionale eLearning.
   
"Mai presus de toate, subiectul de retehnologizare devine din ce în ce mai important pe fondul cresterii presiunii eficientei", a spus Degwerth. Engel spune că masinile de turnare prin injectie vechi si unitătile lor de control pot fi îmbunătătite în ceea ce priveste eficienta energetică, greutatea constantă injectata si minimizarea întretinerii. Engel plus, de asemenea, permite integrarea treptelor de proces suplimentare, tehnologii si automatizari. Furnizorul spune că se poate dezvolta, de asemenea, pachete de software pe o bază individuală.

   Mai mult de 550 de angajati sunt angajati în servisare pentru clienti si de formare la fabricile si filialele globale Engel. Compania spune că toti inginerii de service si intructorii sunt necesari în mod regulat pentru a lua parte la instruire si testare, unele din ele au loc prin intermediul unei platforme de învătare on-line. "Căile scurte catre clientii nostri sunt foarte importante pentru noi", a spus Degwerth. "Ne extindem continuu reteaua noastră de servisare la nivel global ."
   Mai multe informatii direct la Engel.

   Sursa: EPPM


   Mouse "2EM=1E".

   Mouse de culoare alba sub forma de jumatate de ou (se vor vinde ambalate cate 2 bucati care formeaza un ou).

   Printre caracteristicile mai speciale ale acestui mouse enumar:
- culoarea alba al acestui mouse permite colorarea (vopsirea) ulterioara a acestuia in modele diferite, create de cumparator si lasa astfel loc imaginatiei de a crea;
- un instrument de exersare a abilitatilor de creatie (pentru cei mici dar si pentru cei mari);
- folosirea unui locas special (asemanator cu cel intalnit la aparatele de incarcat baterii, la priza), care lasa bateria la vedere, cu posibilitatea de montare/demontare foarte usoara si astfel se elimina pe de o parte clapeta de inchidere/deschidere compartiment baterie si pe de alta parte se elimina complect butonul de pornit-oprit al mousu-lui;
- sigla (logo-ul) firmei este inscriptionata cu o tehnica mai speciala, numita "sink marks", pe spatele peretelui unde dorim sa o amplasam; De obicei acest efect trebuie evitat la produsele din plastic, reprezentand un defect dar in cazul nostru, din contra, aceasta tehnica trebuie evidentiata, si astfel vom aplica opusul masurilor de a evita urmele de supturi si anume:
       - Grosimea nervurii trebuie sa fie > 100% din grosimea peretelui.
       - Raze de racordare trebuie sa fie > 100% din grosimea nervurii.
- locasul special pentru baterie permite montarea nu numai a bateriei traditionale tip +AA dar si a bateriei de tip +AAA cu precizarea ca la bateria de tip +AAA se vor monta doua O-ring-uri de cauciuc (D= 10 mm; G= 2,25 mm) pentru ca bateria sa se potriveasca mai bine in locas, diferenta de inaltime dintre cele doua tipuri de baterii fiind luata cu usurinta de clema metalica de fixare;
- prevederea unui locas special pentru cele doua O-ring-uri in cazul folosirii unei baterii de tip +AAA;

   - asa cum am amintit la inceput, se vor ambala cate doi "mouse", care formeaza astfel un ou si pentru a micsora distanta de separare a lor, am prevazut goluri (locase) in care sa intre piciorusele de cauciuc, cele doua jumatati fiind acum practic "lipite".

   Acest mouse se poate ulterior diversifica, prin adaugarea mai multor functii (ex.: posibilitate incarcare mouse prin USB) sau nou design printr-un mini-mouse (de dimensiuni reale cu cele ale unui ou) pentru copii.
    Deasemeni, se poate inlocui rotita traditionala (pentru scroll) cu o zona sensibila la atingere (multi-touch pad), de ce nu, de culoare alba si ea.


   Descarcati gratuit Toolbar Mase-Plastice.ro.

Get our toolbar!

   Pentru ca utilizatorii Mase-Plastice.ro sa fie mai aproape de noi si bine informati, la curent cu toate noutatile, stirile si articolele din domeniu, pot descarca Toolbar pentru browser web, fiind compatibil cu Chrome (numai pentru Windows), Firefox, si IE 6 pana la IE 9.

  Astfel vor avea la un click distanta toate legaturile spre cele mai importante resurse:

Toolbar Mase-Plastice.ro

   - - buton de control Toolbar - extensia Mase-Plastice.ro | E-Plastic.ro | Plastice.biz 1.3 (trebuie sa fie disponibila (Enable) pentru a beneficia de toate avantajele oferite);
   - Logo Toolbar Mase-Plastice.ro
- logo cu link direct spre Mase-Plastice.ro;
   - Cautare pe Mase-Plastice.ro - casuta cautare pe Mase-Plastice.ro;
   - - legaturi directe catre website-uri de interes:

- Mase-Plastice.ro;
- E-Plastic.ro;
- Plastice.biz;
- m.Mase-Plastice.ro;
- Blog;
- Newsletter;
- Produse;
- Firme;
- Dictionar;
- Reciclare;
- Idei;
- Downloads;
- Magazine;
- E.Mase-Plastice.ro,
-
Mase-Plastice.ro/Auto-Moto;
- Mase-Plastice.ro/Magazin;
- Mase-Plastice.ro/Shop;
- Mase-Plastice.ro/Produse;
- Magazin.Mase-Plastice.ro;
- Shop.Mase-Plastice.ro;
- Automotive.Mase-Plastice.ro;

    - Subscribe email list Mase-Plastice.ro - link direct de Subscriere lista email Mase-Plastice.ro;
   - - urmati-ne pe (legaturi directe catre):

- Google+;
- Blogspot;
- Linkedin;
- Facebook;
- Twitter;
- Youtube;
- Google Drive/Docs;
- Pinterest;
- Flickr;
- Delicious;
- Dropbox;
- Tumblr;
- Foursquare;
- Behance;
- Friendfeed;
- Amazon;
- Forum (Disqus);

   - - buton Gmail (care va notifica cand primiti email);
   - - buton Amazon Wish List (care va permiteti sa adaugati orice, de pe orice website, in Lista dumneavoastra de dorinte de pe Amazon);
   - RSS Feed Mase-Plastice.ro - buton afisare RSS-Feed, cu legatura spre pagina afisata ca text;
   - - buton trafic Alexa care va arata popularitatea website-ului pe care va aflati la acel moment;
   - - buton Optiuni care va permite sa configurati Toolbar;
   Pe masura ce sunt adaugate functii noi, acestea se vor actualiza, dar fiind necesara o noua descarcare.


   Forum Mase-Plastice.ro pe "Disqus".

   Pagina dedicata Forumului de discutii in care puteti:
   - posta intrebari cu privire la domeniul maselor plastice;
   - comenta stiri si noutati;
   - ...

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com