Mase-Plastice.ro
ABC
cell phone battery 80% off
> Home > Blog 2014 >

INVITAŢIE şi rugăminte de a creşte grupul: Mase plastice (PLASTIC) în România.

   Prima postare din acest an este o invitatie si mai ales o rugaminte ca impreuna cu voi, să creştem numarul membrilor grupului: Mase plastice (PLASTIC) în România.
   Lansez acest apel contactelor mele, membrilor actuali si de ce nu viitorilor membri sau celor care doresc sau vor dori sa vina in aceasta mare familie a "plasticarilor".
   In primul rand, pornesc de la o nevoie fireasca (si cred necesara), de a putea intra si de a fi membru la cat mai multe grupuri (si de ce nu la toate) din industria maselor plastice (Plastics Industry). Din pacate (inca) nu putem cere acceptul de a intra in mai mult de 50 de grupuri si atentie acum: dar putem fi invitati sa aderam la mai multe grupuri, depasind astefel limita maxima impusa. Deci putem accepta cereri (invitatii) de aderare la grupuri, trimise de membrii oricarui grup.
   OK, hai sa invitam sa adere la grupul nostru contactele care sunt in domeniul maselor plastice, din Romania. Pentru aceasta deschideti intr-o fereastra noua Grupul: Mase plastice (PLASTIC) în România si dati click pe "Invite others" daca sunteti cu meniul in limba engleza

   Se va deschide o casuta de dialog in care va rog sa scrieti cuvantul plastic si pentru ca de acest cuvant va mai fi nevoie pentru selectarea tuturor contactelor, sa il aveti salvat in clipboard (pentru aceasta selectati cuvantul plastic si apasati simultan tastele "Ctrl" si "C").

   Dupa ce veti scrie cuvantul plastic, LinkedIn va sugereaza o lista cu contacte si alegeti numai contactele, subliniez din Romania si in domeniul maselor plastice (Plastic), deoarece regulamentul acestui grup prevede, printre alte: "Conversatiile si comentariile se vor face în limba romana!"

   Din pacate (deocamdata), LinkedIn nu are facilitatea de a selecta deodata, mai multe contacte si trebuie adaugate pe rand, dar avand in clipboard cuvantul plastic si prin scrierea lui repetata in casuta de dialog (apasand simultan tastele "Ctrl" si "V") vom putea selecta toate persoanele sugerate de LinkedIn.

   Dupa ce am selectat toate persoanele din casuta de dialog, apasam butonul Send

   Va multumesc pentru timpul acordat si va urez un an plin de realizari pe plan profesional si inchei in nota caracteristica tuturor postarilor de pe LinkedIn:

    If you Like this post, please Share and if you want to see other posts or updates, Folow me @SilviuGhetiu sau Mase plastice (PLASTIC) în România or join PLASTICS group!

"I'll be back"

   PS: Similar puteti invita contactele si pentru grupul Plastics - LinkedIn Open Networker [LION] for all PLASTICS Professionals, Online Worldwide Community Group (daca sunteti membru).

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com