Mase-Plastice.ro
ABC
Subscriere lista email Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Imprimanta 3D cu lemn !.

   Magie? Nu este! Puteti imprima 3D cu filamente de lemn, chiar acum, folosind o varietate de culori si diametre.
   Intradevar, materialele sunt, de obicei, o combinatie de lemn cu un anumit tip de polimer, ingredient obligatoriu si există o gamă variata de preturi si calitate. Obiectele realizate din aceste materiale, de asemenea, variază în estetic, în functie de proiectare, materiale, procese si de finisare.


Firma de design arhitectural Emerging Objects, ca si o serie de alte companii, sustine că a inventat imprimarea 3D cu lemn. Materialul lor este puternic si rigid, care pare a fi adevărat judecând după fotografii ale obiectelor realizate cu el, ca acest element din lemn - bloc arhitectural. Acesta a fost inventat ca un material de constructie alternativă. (Sursa: Emerging Objects)

Acest vas cina – bol plat a fost imprimat 3D cu lemn pecan. (Sursa: Emerging Objects)

Imprimarea 3D cu material lemnos al Emerging Objects arată ca si cum ar fi din lemn real, asa cum se arată în această replică detaliată a unui nod de lemn. Materialul combină lemn reciclat dur si moale din deseuri agricole. (Sursa: Emerging Objects)


Acest filament pentru RepRap si alte filamente pentru imprimante 3D este un compus cu 40% fibre de lemn reciclat, plus polimeri de legare. Durabilitate termică este declarata a fi similara cu poliamida (PA), cu foarte mici deformari. (Sursa: Kai Parthy/Thingiverse)

Un obiect făcut cu filament.LAYWOO-D3 Obiectele facute cu acest filament din lemn poate fi slefuit sau vopsit. (Sursa: MakerGeeks)

Compania de design italian Design for Craft's a fost folosit filament pentru a face acest obiect. Obiectele imprimate 3D cu acest filament cu 40% pastă de lemn pot fi slefuite, vopsite si lustruite. (Sursa: DesignForCraft)

Compania olandeză ColorFabb's cu filamentul Woodfill are 30% fibre de lemn si 70% poliamidă (PA). Site-ul companiei oferă sfaturi detaliate cu privire la modul în care să-l folositi (Sursa: ColorFabb)


Producătorul chinez PopBit face filamentul Pop Wood din pulbere de lemn de plop. (Sursa: PopBit)

Un exemplu de mobilier propus de startup-ul 4 AXYZ s-ar putea face printr-un proces încă nedivulgat, cu materiale si imprimat 3D. (Sursa: 4 AXYZ)

   Unele arata ca din plastic, unele se aseamănă cu cheresteaua dur tăiata. Altele sunt incredibil de frumoase, obiecte de arta tehnologica realizate de firme de design arhitectural, care arata exact ca un lucru real.

   Sursa: Design News.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com