Mase-Plastice.ro
ABC
Subscriere lista email Mase-Plastice.ro
> Home > Blog 2014 >

Design închidere fara scurgeri pentru întretinerea motorului.

   RPC Containers produce un ambalaj personalizat de bidon de cinci litri ulei pentru uleiurile Millers Oils oferind o închidere cu dozare nou proiectata, care permite uleiului să fie complet controlabil si să circule liber si usor.
   Închiderea a fost proiectata în comun de către RPC si Millers Oils de la un concept original conceput de Millers pentru a rezolva o problemă veche din piată. Uleiuri de lubrifiere au fost în mod traditional foarte dificil de controlat în timpul turnării si acest lucru duce de multe ori la galgaieli, scurgeri si stropi. Situatia a fost agravată în ultimii ani, cu mai multe specificatii de uleiuri diferite, care sunt acum disponibile.
   " Acest lucru a dus la o crestere a utilizării de recipiente de cinci litri pentru fiecare specialitate, mai degrabă decât pentru ambalajele vrac mai mari", a spus Nevil Hall - Managing Director la Millers Oils. "Cu aceste variante diferite, a fost necesar să se găsească o singura solutie de ambalaj, care să le permita sa fie turnat cu usurintă cu nici un pericol de galgaiere."
   Solutia Millers "este un dispozitiv de închidere care încorporează o supapă specială care răsucita, deschide si închide pentru a controla fluxul de ulei. Deoarece uleiul este distribuit prin diuza, o deschidere mai mică sub aspiră aerul înapoi prin inchidere la baza recipientului. Acest lucru previne vidul care impiedica uleiul sa curga liber.
   După ce a dezvoltat conceptul, Millers a lucrat cu RPC pentru a crea un design adecvat pentru recipientul care ar putea încorpora noua închidere. Pentru comoditatea utilizarii a fost nevoie de un mâner lateral, iar ambalajul si-a păstrat aceeasi înăltime ca recipientul anterior, cu scopul de a rula pe linii de umplere curente si sa se potriveasca pe rafturile existente.

   Închiderea în sine este turnata prin injectie din PP în timp ce containerul este format prin suflare din HDPE si acest lucru a creat o provocare în asigurarea celor două părti de a se potrivi cu usurintă împreună.
   A rezultat sticla FlowControl produsa de RPC care are o forma "curbata drept", unde fiecare curba vine la o margine definita, similara cu mai cele mai multe si recente modele auto. Acestea, împreună cu o arie largă de etichetare, ajută la crearea unei prezente distincte pentru ambalaj, pe raft. Mânerul se extinde în închiderea distincta, pe partea de sus a containerului; închiderea în sine este produsa într-o culoare contrastantă pentru ambalajul principal - o sticlă gri cu închidere de culoarea argintului pentru gama premium Millers Oils " si combinatia argint si albastru pentru gama de atelier al companiei.
   " Aceasta a fost o provocare majoră pentru a transforma un concept mare într-un recipient realizabil", a spus Nevil Hall.
   " Am fost incantati cu intrarea RPC si dorinta lor de a se angaja pe deplin în ceea ce este pentru ei un proiect specializat relativ mic. Combinatia de creativitate si abilităti de design functional al companiei au produs un recipient care este oferit la toate nivelurile, în timp ce închiderea în sine este cu adevărat revolutionara si a generat deja un impact enorm în rândul clientilor nostri. "

   Sursa: EPPM.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com