Mase-Plastice.ro
ABC
cell phone battery 80% off
> Home > Blog 2014 >

Lego vrea ca toate piesele sa fie ecologice pană în 2030.

   Si pentru ca am vorbit despre Lego in prima postare a lunii Iunie: 'Marea aventura Lego' – plasticul e fantastic., sa continuam despre acelasi subiect.
   Lego a stabilit un obiectiv de a utiliza o răsină durabila în “cărămizile” sale pană în 2030, înlocuind ABS-ul, dar căutarea pentru aceasta alternativă nu va fi usoara – a spus Allan Rasmussen - Senior Project Manager la Innovation Takes Root 2014 in Orlando.
   Nu numai că trebuie să fie în măsură să îndeplinească aceleasi caracteristici de blocare a blocurilor construite dar de asemenea sa fie un amestec perfect al materialul selectat cu “cărămizile” aflate deja în mainile copiilor.
   Au nevoie sa găseasca un material care sa fie la fel de bun ca cel existent (ABS) si care va fi la fel de bun si peste 50 de ani, pentru că acestea sunt transmise din generatie în generatie.
   Compania daneză deja a testat cateva “cărămizi” folosind un acid polilactic modificat la impact, dar au problemă cu post-formarea "creep" - fluaj, înseamnă că la cateva săptămani după ce acestea sunt turnate “cărămizile” nu fac click-ul necesar si nu se lipesc la fel de bine cum ar trebui.
   Capacitatea (abilitatea) de a rămane clipsate împreună, pană un copil le va desparti – in termeni Lego "puterea ambreiajului" - este atat de esentială pentru Lego deoarece are un sistem de testare specific pentru ea.
   Lego, cu sediul în Billund - Danemarca, a folosit ABS pentru piesele sale inca din anii 1960, după o scurtă perioadă, in care a folosit acetat de celuloză. Compania utilizează: mai mult de 6.000 de tone de plastic în fiecare an - 70 % din ea este ABS; mai mult de 5.000 de matrite care functioneaza pe mai mult de 1.000 de prese de turnare prin injectie de la fabricile de productie la nivel mondial, în Danemarca, Mexic si Ungaria.
   Cand Lego se va extinde la Jiaxing - China, acesta va fi în mod special pentru a furniza pe piata locala de acolo astfel încat compania are nevoie sa se asigure că are un furnizor de materiale la nivel mondial pentru toate aceste locatii de îndată ce aceasta este gata să schimbe răsină sa.
   Lego vrea o răsină economica, care sa atinga tintele de mediu si doreste să se asigure că aceasta vine de la o bază de materii prime non-alimentara, pentru a preveni astfel discutiile culturilor de alimente vs jucării.
   Compania cere, de asemenea, dublu de aprovizionare, cu produse disponibile la mai multe locatii de productie, astfel încat să poată oferi răsina de la o alta fabrica în cazul în care există probleme.
   În plus, jucăriile sale trebuie să îndeplinească standardele scrise în 3082 de pagini a legislatiei care reglementează jucăriile din întreaga lume.
   Apoi se adaugă complicatiile de potrivire la aspectul generatiilor de productie anterioare. Lego are pentru a urmări cu atentie amesteccul de culori si pentru a controla culorile, astfel încat o “cărămidă” rosie turnata astăzi se va potrivi cu o cărămidă rosie turnata acum 30 de ani sau o cărămidă rosie a companiei care se va face peste 30 ani.

   Sursa: PRW.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com