Mase-Plastice.ro
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
> Home > Blog 2014 >

Engel restructureaza Engel plus.

   Engel a reorganizat pachetele de service si platformele pentru proprietarii de masini de injectie, care sunt cunoscute în mod colectiv ca "Engel plus". Grupul spune că obiectivul modificărilor este de "a crea valoare adăugată pentru clienti si prin urmare de a îmbunătăti avantajul competitiv".

   Engel plus spune ca acum o să fie mai transparent, deschizand în continuare potentialul de optimizare pentru masinile existente, roboti si fabrici.
  
"Suntem alături de clientii nostri pe toata durata de viata a fabricilor de productie ", a declarat Wolfgang Degwerth , sef de divizie Customer Service Engel Austria. "Costul Total al Proprietarului devine din ce în ce mai important pentru clientii nostri. Cu Engel plus, ne-am asigura sănătatea si planificarea de securitate optime pentru clientii nostri si la cerere, de a ajuta să păstrati masinile actualizate în orice moment."
   
Servisarea Engel plus include suport international pe site-ul cu piese de schimb, servicii de logistică de la distantă si o linie telefonică 24/7 , întretinere si contracte de reparatii la preturi fixe, optiuni de consolidare si instrumente de optimizare, consultanta in inginerie de aplicatii si de formare profesională si oferte profesionale eLearning.
   
"Mai presus de toate, subiectul de retehnologizare devine din ce în ce mai important pe fondul cresterii presiunii eficientei", a spus Degwerth. Engel spune că masinile de turnare prin injectie vechi si unitătile lor de control pot fi îmbunătătite în ceea ce priveste eficienta energetică, greutatea constantă injectata si minimizarea întretinerii. Engel plus, de asemenea, permite integrarea treptelor de proces suplimentare, tehnologii si automatizari. Furnizorul spune că se poate dezvolta, de asemenea, pachete de software pe o bază individuală.

   Mai mult de 550 de angajati sunt angajati în servisare pentru clienti si de formare la fabricile si filialele globale Engel. Compania spune că toti inginerii de service si intructorii sunt necesari în mod regulat pentru a lua parte la instruire si testare, unele din ele au loc prin intermediul unei platforme de învătare on-line. "Căile scurte catre clientii nostri sunt foarte importante pentru noi", a spus Degwerth. "Ne extindem continuu reteaua noastră de servisare la nivel global ."
   Mai multe informatii direct la Engel.

   Sursa: EPPM

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com