Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2013 >

Raport nou de la MarketsandMarkets despre Piata plasticelor pentru autoturisme.

   Piata plasticelor (si compozite plastic) pentru autoturisme, va valora 46.112 milioane de dolari pana in 2018.
   Principalii factori a pietei plasticelor pentru autoturisme sunt potentialul lor de reducere a masei automobilelor si potentialul de reducere a consumului de combustibil prin reducerea greutatii autovehiculului . http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/automotive-plastics-market-passenger-cars-506.html
   Cei mai importanti jucatori sunt Toyota (Japonia) , Hyundai (Coreea de Sud), Honda (Japonia) , Volkswagen (Germania), Peugeot SA (Franta), Fiat SPA (Italia), BMW ( Germania ), General Motors ( SUA ) si Ford ( US ).
   Conform raportului de cercetare de piata "Piata plasticelor pentru autoturisme, pe tipuri (polipropilena, poliuretan, HDPE, ABS, policarbonat compozite ), aplicatie (interior, exterior si “sub capota”) si geografic - Tendinte si prognoze pentru 2018 " , publicat de MarketsandMarkets , este de asteptat ca la nivel mondial veniturile plasticelor din automobile sa creasca de la 21,617 milioane de dolari in 2012 la 46,112 milioane de dolari in 2018.
    Rasfoiti 96 tabele de date de piata si 22 de figuri raspandite prin 328 de pagini.
    Primii cumparatori vor primi 10 % personalizare pe acest raport.
    Materialele plastice auto sunt utilizate la fabricarea diferitelor componente auto, cum ar fi : bare de protectie, scaune, tapiterie, panoul de bord, fibisari interne si externe.
   Cercetatorii pentru materiale plastice usoare, cum ar fi materialele compozite, materialele plastice intarite, si polimeri au venit cu calitati de materiale imbunatatite care le fac potrivite pentru utilizare in interior, exterior si “sub capota” automobilelor . Selectia atenta a acestor materiale plastice pentru automobile este foarte importanta in industria deoarece permite proiectantilor sa imbunatateasca durabilitatea, sa indeplineasca cerintele de incarcare pe care le poarta si pentru a atinge reducerea greutatii autovehiculului .
   In 2012 , Asia - Pacific a fost lider in materiale plastice in volumul consumului de automobile cu 50,5 % , urmata de Europa (28 %) , America de Nord (11,3 %) , iar restul lumii (10,1 %) . Printre aceste regiuni polipropilena duce consumul cu 37 % , urmata de poliuretani (PU) 17,3 %, acrilonitril -butadien-stiren (ABS) 12,3 %, compozite 11,5 % , polietilena de inalta densitate (HDPE) 10,8 %, policarbonati (PC) 6,8 % , si de polimetilmetacrilat (PMMA) 4,4 % , datorita proprietatilor lor usoare de formare si de disponibilitatea lor la un pret mai ieftin decat alte materiale.
   Materiale plastice pentru automobile sunt printre una dintre alternativele pe scara larga preferata pentru usurarea automobilelor si ca acestea ofera proprietati imbunatatite , cum ar fi rezistenta superioara la impact , capacitatea de formare usoara in matrita, estetica imbunatatite , si greutatea redusa in comparatie cu componentele conventionale de automobile , cum ar fi otelul rapid ( HSS - High Speed steel ) si aluminiu. Cererea tot mai mare de autoturisme si aprovizionarea pentru a indeplini aceaceasta in Asia-Pacific este unul dintre principalii factori de crestere a consumului de materiale plastice pentru automobile la nivel global .
   Dinamica pietei de plasticelor pentru autoturisme sunt studiate pentru a intuit de piata , cum ar fi drivere, restrictiile si oportunitatile. Principalii factori de utilizare a materialelor plastice pentru automobile sunt potentialul lor pentru reducerea greutatii automobilelor si potential de reducere la consumului de combustibil prin reducerea greutatii vehiculului. Piata prezinta oportunitati in materiale noi, cum ar fi compozite armate si PMMA.
   Rasfoiti rapoartele legate de piata materialelor pentru baterie - pe tipuri (catod, anod, electrolitice, separatori, lianti, material de ambalare), aplicatii si geografic - Tendinte si prognoze pentru 2018 - http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/battery-raw-materials-market-866.html
    Raport de piata pentru geotextile: pe tipuri (tesute, netesute, tricotate), materiale (polipropilena, poliester, polietilena ) si aplicatii ( gospodarirea drumurilor, reparare trotuar, control al eroziunii, de depozitare a deseurilor , de stabilizare cailor ferate) - Tendinte globale si prognoze pentru 2017 - http://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/geotextiles-market-492.html
    Despre MarketsandMarkets
   MarketsandMarkets este o companie de cercetare de piata la nivel mondial si de consultanta cu sediul in SUA. Noi publicam rapoarte analizate strategic de cercetare de piata si va servi ca un partener de business inteligent pentru primele Fortune 500 de companii din intreaga lume.
   MarketsandMarkets de asemenea furnizeaza, rapoarte multi-client , profiluri de companii , baze de date si servicii personalizate de cercetare . MarketsandMarkets acopera treisprezece industrii verticalele, inclusiv materiale avansate, auto si transport, servicii bancare si financiare, biotehnologie, produse chimice, bunuri de larg consum, energie, alimentara si a bauturilor, automatizari industriale, dispozitive medicale, produse farmaceutice, semiconductori, electronice, de telecomunicatii si IT.
   Mai multe informatii puteti gasi la adresele:
www.marketsandmarkets.com, MarketsandMarkets Blog - www.marketsandmarketsblog.com sau http://www.linkedin.com/company/marketsandmarkets.

   Sursa: PRWeb.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com