Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2013 >

Tehnologie unica de autoidentificare.

   Colorbit este o tehnologie bazata pe identificarea automata de culoare, dezvoltata de catre B-Core Inc din Tokyo. Folosind codul de configuratie si software de decodare brevetat, este posibil sa citeasca pâna la câteva sute de articole etichetate simultan prin captarea unei singure imagine, cu viteze de sub o secunda de decodare. Capacitatea de citire rapida a solutiei este ideala pentru managementul stocurilor, managementul activelor, asigurarea calitatii, anti-contrafacere, precum si alte aplicatii, în special pe suprafete dificile de etichetare si în medii în care utilizarea etichetelor traditionale, cod de bare sau etichete RFID poate fi o provocare.

   Codul Colorbit este format din celule colorate aranjate într-o configuratie continuu. Elementele adiacente sunt formate din una din cele trei culori (rosu, verde si albastru), iar trecerea de la o culoare la alta genereaza fie un bit "1" sau "0". Utilizarea camerei bazate pe tehnologie de procesare a imaginii, decodarea software Colorbit interpreteaza codurile de urmarire la trecerea de la o culoare la alta. Forma si configuratia codului este foarte flexibila, iar codurile pot fi citite cu succes chiar daca linia de elemente este curba sau distorsionata în alt mod.
   Solutia Colorbit are o toleranta mare pentru citirea codurilor deteriorate, sterse, si slab imprimate, oferind avantaje in aplicatii unde etichetele pot fi expuse la conditii aspre de mediu. Codurile pot fi, de asemenea, pictate pe suprafete denivelate sau dure si poate fi citit cu ajutorul aproape oricarui tip de tehnologie, aparat de fotografiat digital, inclusiv camere web, camere video digitale, telefoane inteligente, si echipamente de viziionat. Codurile pot fi chiar generate folosind lumini de LED-uri tri-colore.
   Mai multe informatii la: Colorbit SUA, LLC - www.colorbit-usa.com

   Sursa: Packaging Digest.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com