Mase-Plastice.ro
ABC
> Home > Blog 2013 >

Retea sociala pentru imprimante 3D.

    Industria de imprimare 3D pare a fi lua avant destul de repede. Mai multe persoane sunt în cautarea de proiectare, prototipuri si imprimarea propriilor produse din confortul propriei lor case sau de la serviciu. Desi lumea producatorilor este înfloritoare, imprimantele 3D raman scumpe, modelele ieftine costa mai mult de 1.000 de dolari.
   Daca nu va puteti permite o imprimanta 3D, cum puteti obtine, eventual, acces la unul de ultim design ? Exista o cerere clara si în crestere pentru o optiune la preturi accesibile (si de preferinta local), si Makexyz poate avea solutia - o retea sociala pentru imprimante 3D.

   Mai multe companii, cum ar fi Shapeways si i.materialise , au luat nota de aceasta dilema a producatorilor si s-au stabilit ca piete de imprimare 3D care aduc imprimare de înalta calitate, la îndemana consumatorului mediu. Puteti alege materialul de imprimare preferat si de a primi o cotatie de pret instantanee, care include transport oriunde în lume. Cu toate acestea, aceste servicii, care sunt înca în stadiul de dezvoltare, nu satisfac nevoile designerilor, care trebuie sa obtina copii ale desenelor si modelelor lor de testare imediat si repetitiv.

   

   O alta idee revolutionara este a lui Nathan Tone si Chad Masso care au creat Makexyz in acest an. Cei care dispun de o imprimanta 3D pot semna pentru acest serviciu, pot crea un profil de imprimanta, stabileste pretul procesarii acestora ($ / cm3) si asteapta comenzi. Cei care cauta o imprimanta 3D, pur si simplu navigheaza prin codul postal, alege o imprimanta care se potriveste cu preferinta lor (pret, materiale, si disponibilitatea de culoare) si fie ridica produsul personal sau il vrea livrat.
   Fondatorii au avut grija sa mentina preturile mici. Ele se bazeaza pe volumul de proiectare si variaza în general de la 25 de centi la 1,50 dolari pe centimetru cub. Serviciile Shapeways încep de la aproximativ 0.75 $/cm3. Makexyz percepe o taxa de 5 la suta pentru serviciile sale, astfel încat cele mai multe joburi de imprimare costa aproximativ 15 dolari.

   Sursa: Design News.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com