Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2013 >

Noutati de la DuPont - Iunie 2013.

   - Stati confortabil datorită stiintei materialelor durabile si colaborarea cu DuPont;
   - Tampoanele din DuPont™ Hytrel®, tin calea ferata pe pista.;
   - Inovatie pentru biciclete pe calea succesului;
   - Cum dispozitivele portabile faca fata rigorilor vietii moderne;

   - Stati confortabil datorită stiintei materialelor durabile si colaborarea cu DuPont;

   Generatia de scaune de lucru Knoll®, care a revolutionat lumea scaunelor de birou, a beneficiat de un sprijin semnificativ, de stiinta materialelor durabila, de prelucrare si experti in dezvoltarea de aplicatii de la DuPont. Scaunele îmbratiseaza ideea de proiectare elastica, în cazul în care un produs se rearanjeaza sau ca raspuns la utilizator.


Folosind proprietatile inerente ale DuPont ™ termoplastice de înalta performanta si în special
DuPont ™ Hytrel ® RS TPC-ET pentru Flex Back Net, generatia de scaune Knoll ®
literalmente se îndoaie dupa cum se schimba pozitia si raspunde la miscarile dumneavoastra.

   Cheia caracteristicilor de scaun flexibil si de sustinere este utilizarea de înalta performanta a termoplasticelor DuPont în forma regenerabila provenind de la DuPont™ Hytrel® RS TPC-ET pentru spatele flexibil tip retea (Flex Back Net) cu nici un compromis pe proprietati si DuPont Hytrel ® TPC-ET si DuPont™ Crastin® PBT pentru controlul dinamic al suspensiei (Dynamic Suspension Control).

   Sursa: DuPont.

   - Tampoanele din DuPont™ Hytrel®, tin calea ferata pe pista;

   Hytrel® este ideal pentru piese care necesita excelente proprietati de oboseala la flexare si temperatura larga de utilizare. Rezista la rupere, cresteri de flexibilitate, fluaj si abraziune si ofera rezistenta si rigiditate plus tenacitate remarcabila, rezistand la hidrocarburi si multe alte fluide.


Hytrel® poate fi prelucrat cu usurinta prin procedee conventionale termoplastice, cum ar fi
turnarea prin injectie, turnarea prin suflare, calandrarea, turnare rotativa, extrudare si turnare topitura..

   Tampoanele îndeplinesc sarcina lor admirabil, în timp ce arata uzura neglijabila în comparatie cu starea lor nou-nouta.


Datorita tampoanelor feroviare realizate din DuPont ™ Hytrel ®,
caile ferate din întreaga lume au experienta multor ani de utilizare fara probleme.

   În multe tari, transportul feroviar este în continuare cel mai popular mijloc de transport, care leaga centrele populate cu cartierele de comert si centrele oraselor (urbane) cu centrele rurale. Pentru companiile de exploatare feroviare, întretinerea infrastructurii feroviare este vitala, dar poate fi o adevarata provocare. Defalcarile si închiderile nu pot fi pur si simplu tolerate.
   Hytrel ® a vazut actiune în aplicatii similare în întreaga lume, de la linii de metrou, la liniile de navetisti, la linii de transport grele, cu unele sisteme de operare la temperaturi extreme. Acest incredibil de flexibil elastomer poliesteric termoplastic ofera flexibilitate de cauciuc, putere de material plastic si de prelucrabilitate de termoplastice.

   Sursa: DuPont.

   - Inovatie pentru biciclete, pe calea succesului;

   Larg acceptat ca una dintre formele cele mai eficiente din lume de transport, bicicleta este, fara îndoiala, una dintre inventiile cele mai impresionante si de durata ale omenirii. Cu productia mondiala situandu-se în jurul valorii de 140 de milioane bucati pe an, este nevoie de ceva cu adevarat special pentru a face un impact în aceasta piata incredibil de matura.


Magiclever ofera biciclistilor un control mai mare si simplitate operatiilor.
O simpla moneda este tot ce este necesar pentru a regla tensiunea de franare.


Magiclever apeleaza în mod semnificativ la DuPont ™ Zytel ®,
PA6 armata cu fibra de sticla.
Testarea extinsa a dovedit durabilitatea în aceasta aplicatie.

   Din 1816, bicicleta a suferit unele modificari majore de proiectare, începand din 1860, cu introducerea de pedale atasate la roata din fata. Dar este corect sa spunem ca, în ultimele decenii, designul actual al bicicletei si functionalitatea componentelor sale principale au ramas relativ stagnante.


Stempark ofera un mod rapid si usor pentru a reduce latimea bicicletei pentru depozitare si transport.
Este nevoie de doar doua click-uri sa plieze ghidonul paralel cu roata din fata.


Stempark realizat din DuPont ™ Zytel ®, PA6 armata cu fibra de sticla si DuPont ™ Zytel ® HTN.
Din perspectiva companiei IXOW, materiale plastice sunt mai usor sa se integreze,
acestea ofera frumoase caracteristici mecanice si ofera un frumos simt tactil si aderenta.

   Doua produse: Magiclever si Stempark, sunt alternative inovatoare la manetele de frana existente si respectiv articulatiile ghidonului. Magiclever este o maneta de frana care încorporeaza un sistem patentat de reglare a cablului de tensiune, care permite pilotului sa reglezefranele fara in”locknut” traditional, care poate fi dificil de utilizat. În plus, cablul de frana iese pe ghidon, cu cablu si carcasa protejata, eliberand zona din fata ghidonului. Acest lucru este de interes in special pentru bicicletele de oras, unde un cos poate fi foarte usor de adaugat.
   Ambele componente fac uz semnificativ de materiale plastice de inginerie sub forma de DuPont™ Zytel®, PA6 întarita si armata cu fibra de sticla, care se ofera drept finisare de suprafata fara a necesita vopsire. Stempark are, de asemenea, avantaje ale proprietatilor portante oferite de DuPont™ Zytel® HTN.
   Mai multe informatii puteti obtine la: IXOW - www.ixow.com

   Sursa: DuPont.

   - Cum dispozitivele portabile fac fata rigorilor vietii moderne;

   DuPont ™ Zytel ® HTN ajuta designerii de a face carcase subtiri, mai usoare si mai durabile în timp, pentru o serie de console de jocuri, laptop-uri si piese pentru tablete, de lunga durata. Piesele sunt, de asemenea, mai usor de produs, datorita curgerii excelente si stabilitatii dimensionale.    Clasele regenerabile provenite, de asemenea, ajuta producatorii sa abordeze obiectivele de durabilitate, chiar mai agresiv.

   În aprilie 2013, telefonul mobil a sarbatorit 40 de ani de la ziua de nastere. Acesta a evoluat de la o baterie de dimensiunile unei serviete si receptor, care întindea definitia de telefonie mobila, la un dispozitiv nu mai mare decat mana si care ofera putere de calcul incredibila. Aceasta scadere radicala în marime si capacitatea de a ambala atat de multa putere se datoreaza performantelor multiple oferite de materialele plastice de inginerie moderne.
   Un material care bifeaza toate casetele pentru producatorii de dispozitive portabile este DuPont ™ Zytel ® HTN rasina poliamidica de înalta performanta. DuPont. Zytel ® HTN ajuta carcasa de telefon mobil sa fie subtire, mai usoara si mai durabila, în timp ce face o serie console de jocuri, laptopuri si piese pentru tablete mai durabile si mai usoare pentru a fi produse. Acesta ofera proprietati, cum ar fi rigiditate, greutate redusa, putere, libertate de proiectare si potential pentru reducerea costurilor de productie la o noua generatie de rame subtiri, pini si carcase.


DuPont™ Zytel® HTN ajuta designerii de a face carcase subtiri, mai usoare si mai durabile
în timp pentru o serie de console de jocuri, laptop-uri si piese pentru tablete, de lunga durata.
Piesele sunt, de asemenea, mai usor de produs, datorita curgerii excelente si stabilitatii dimensionale. Clasele regenerabile provenite, de asemenea, ajuta producatorii
sa abordeze obiectivele de durabilitate, chiar mai agresiv.

   Zytel® HTN asigura curgere excelenta si stabilitate dimensionala, promoveaza dezvoltarea componentelor subtiri si mai usoare pentru ultima generatie de dispozitive electronice si electrice. Zytel® HTA este de asemenea disponibil intr-o clasa fara halogeni, ignifuga, în conformitate cu programele de reciclare pentru produse electronice casate. Tipuri specifice pot rezista, de asemenea, la metode de asamblare a circuitelor la temperaturi ridicate, inclusiv a celor cu lipire fara plumb.
   Prin stiinta inovatiei bazate pe materiale, DuPont si-a extins portofoliul de Zytel® HTN, cu un tip de sursa regenerabila (RS - Renewably Sourced). Acest tip permite producatorilor sa abordeze obiective chiar mai agresive de sustenabilitate si ofera un echilibru exceptional de proprietati, inclusiv rezistenta la impact, rigiditate si deformare redusa. Zytel® RS HTA ofera, de asemenea, o performanta mai buna RFI pentru aplicatii electronice care necesita transparenta undelor radio, cum ar fi telefoane mobile, GPS, asistenti digitali si camere video.

   Sursa: DuPont.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com