Mase-Plastice.ro
ABC
cell phone battery 80% off
> Home > Blog 2012 >

Aplicatii pentru PLASTIC pe mobil.

   Idea a venit in urma articolului precedent: PLASTIC - aplicatii pentru ingineri, pe mobil si am cautat aplicatii specifice pentru plastic, mase plastice in general si am descoperit o serie interesanta de aplicatii dar mai ales informatii utile care le puteti avea in permanenta la dumneavoastra (bineinteles cu ajutorul dispozitivelor mobile: iPad, iPhone, smartPhone sau tablet). Dintre acestea, voi face referire la aplicatiile pentru APPLE (pe care le puteti gasi pe iTunes) si ANDROID (pe care le puteti gasi pe Google Play), dupa cum urmeaza:
   pentru APPLE:
- Plastics Business Magazine - click aici
- Plastics Business Mobile - click aici
- Plastics Calculator - click aici
- Plastics Decorating - click aici
- Plastics Decorating Magazine - click aici
- Packaging World Magazine - click aici
   si pentru ANDROID:
- Daily Lives Recycling: Plastics (Educatie) - click aici
- Daily Lives Recycling: Plastics (Personalizare) - click aici
- Plastic Identification Codes - click aici
- Plastic Analyzer - click aici
- Plastics Business Magazine - click aici
- Industry Sourcing - click aici
- Chemical Resistance - click aici
- CHINAPLAS - click aici
- Mr Plastics - click aici
- Compounding World magazine - click aici
- Injection World magazine - click aici
- Pipe and Profile Extrusion - click aici
- Film and Sheet Extrusion - click aici
   La sfarsit voi aduce in atentie aplicatiile: - Metal Weight Calculator - click aici si mai ales cea de la firma Gilinox S.R.L. - aplicatie calcul greutati "click aici", cu aplicatiile pentru iPhone click aici si pentru Android - click aici, prezentata pe larg in articolul precedent: PLASTIC - aplicatii pentru ingineri, pe mobil. Deasemeni puteti urmari si Podcast-uri la urmatoarele adrese: click aici, click aici, click aici sau click aici.   
   Cea mai interesanta aplicatie dupa parerea mea, asupra careia ma voi opri in continuare este i-Moulder - o aplicatie gratuita care ruleaza pe apple iPhone, iPod Touch si smartphon-uri cu Android, pentru APPLE - click aici sau pentru ANDROID - click aici.
   Asa cum se precizeaza din prezentarea oficiala, i-Moulder de la Imtech Design Ltd - Plastic Injection Moulding Trouble Shooter and Materials Guide, a fost dezvoltat pentru a oferi acces rapid la cunostinte de turnare prin injectie, pe mobil, in miscare, în cadrul reuniunilor, in strainatate sau in magazin, pentru profesionisti in injectie/turnare, matriteri si designeri de produs.

   i-Moulder include un ghid de rezolvare a problemelor si indicã metodele tipice pentru reglarea finã a masinelor de injectie/turnare pentru a reduce apariþia unor probleme comune procesului de injectie/turnare, incluzand: lipirea pieselor in matrita, bavuri, urme slabe de linii de sudurã, semne de ardere, injectii scurte, semne de sambure, valuri pe suprafata piesei, goluri, neumpleri (piese incomplete), de-laminari, decolorare, deformari/denaturari ale formei, fragilitate, urme diuza (punct de injectie) cu scurgeri, topire incompletã granule.
   i-Moulder include trei domenii principale:
   1. Ghid de procesare materiale. Ghidul de materiale contine informaþii generale de procesare pentru o serie comuna de materiale de injectare si formare in matrita.
   2. Ghid de solutii pentru injectare in matrita. Contine soluþii de ajutor pentru problemele comune de turnare prin injectie.
   3. Cautare materiale. Aceasta facilitate este o bazã de date cuprinzãtoare de nume comune de polimeri, numele, numele generic de polimer si detalii producatori.
   Cat despre i-Moulder, aplicatia a fost dezvoltata de inginerul in injectie/turnare Keith Hague, si pentru a afla mai multe, puteti vizita: Imtech Design - Moldflow Gold Certified Plastic Flow Simulation Consultants and Engineers. 

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com