Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Motorul Chevrolet Cruze 2011 va utiliza filtru de ulei Eco-friendly.

   Chevrolet Cruze 2011 va pune la dispozitie filtrul de ulei cu reciclarea usoarã. Motoarele de 1.4L Ecotec turbo si 1.8L cu patru cilindri va folosi un filtru de ulei stil cartus, care este mai usor de intretinut si de reciclat, comparativ cu filtrele de ulei din otel conventionale, stil canistra.


   Reciclarea filtrului stil canistrã impune ca incinta de metal si alte elemente, cum ar fi garnitura de cauciuc, sã fie indepartate si tãiate separat, în timp ce cartusul stil compact este fabricat numai din hârtie si plastic. Din acest motiv, indepartarea si separarea corespunzãtoare a filtrului de ulei este mai uºoara pentru centrele de reciclare.
   Un alt beneficiu al filtrului stil cartus este cã aceasta poate fi schimbat cu usurintã si este practic prin picurare libera, prevazut in partea de sus a vehiculului. Acest lucru micsoreaza sansa de a se scurge ulei la nivelul solului sau sosea sau de a se infiltra, eventual, în sistemul de racire cu apã, atunci când se efectueazã scimbãri de ulei.
Incinta pentru filtru stil cartus face parte din motor si este refolosit pe toata durata de viatã a motorului. Ea nu trebuie înlocuitã. Incinta, de asemenea, are un surub pe capac înlocuibil, care eliminã suprafatã conventionala stil canistra de împerechere la motor, care este o sursã potentialã de scurgeri de ulei.
   Sursa articol: Media GM.
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com