Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Pod de cale ferata din material plastic reciclat.

   Axion instaleazã primul pod de cale ferata din material plastic reciclat la Fort Eustis, Virginia.
Testarea cu succes, initial de primul pod de cale ferata fãcut vreodatã din cani de lapte si barele de protectie ale masinilor, reciclate, sprijinã o locomotiva de 120 de tone pentru Corpul de Transport al armatei SUA.
   Axionul International Holdings, Inc, a anuntat finalizarea primului din cele doua poduri de cale ferata, construite din plastic reciclat 100%, la Fort Eustis, Virginia. Podurile, proiectate de Parsons Brinckerhoff, utilizeaza Axionul patentat Recycled Structurale Compozite ("RSC") o solutie de termoplastic, compus din aproape 100% material plastic reciclat post-consum si industrial. Rezultatele initiale de testare in domeniu confirmã criteriile cerintelor de proiectare.


   Poduri noi, scurte, de aproximativ 40 si 80 de metri, extins respectiv. Ambele poduri sunt concepute pentru a oferi un punctaj ridicat de încãrcare, de 130 tone, care este necesar pentru transportul locomotivei si marfii.
   " Acest lucru reprezintã un alt eveniment cu adevãrat istoric, atât pentru ingineri constructori cat si ecologic individual, în întreaga natiune", a declarat James Kerstein, Ofiter Executiv Sef. "Nu numai cã acest pod poate sustine greutatea unei locomotive de 120 de tone, dar a fost, de asemenea, mai putin costisitoare de a o construi fata de una utilizând otel, beton sau lemn. Solutia Axion de RSC este conceputa în asa fel încât sunt aproape fãrã întretinere si ecologic prietenoase cu mediul".
   Vijay Chandra, de la Parsons Brinkerhoff, principalul responsabil pentru proiectarea celor doua poduri de cale ferata, a oferit perspectiva proprie. "Materialul RSC satisface nevoia þãrii pentru „Green” (Verde-Ecologic), durabil si produs competitiv, care sunt foarte competitive initial pentru costul ciclului de viatã de bazã .
    Axion-ul in colaborare cu Parsons Brinckerhoff, Rutgers, Centennial Contractors Enterprises, English Construction si Innovative Green Solutions a fost un moment important pentru noi". Kerstein continuã. "Vânzãrile combinate, de inginerie, tehnologie si a efortului de constructie poate servi drept model pentru viitoarele proiecte. Este cu adevãrat semnificativ faptul cã contributiile echipei noastre a permis Axion-ului de a oferi aceste solutii, podul de cale feratã, fãrã a fi nevoie sã producã sau sã fabrice orice alte componente noi. Succesul nostru la Ft. Bragg a fost folosit ca baza pentru aceasta noua realizare. "
   Mai multe informatii puteti obtine accesand adresa: Axion International Holdings.
   Sursa articol: Market Watch.
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com