Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Solutii de fixare Sherex.

   Tehnologie inovatoare de plutire a piulitei si ajustare pentru o multime de tolerante care îmbunãtãteste si servisabilitatea. Asigura atasare usoarã, precisã si rapidã a componentelor în aplicatii cu produse inovatoare noi de la Sherex. Solutii de fixare, RIV-float. Acest produs a fost dezvoltat pentru a permite producãtorilor în beneficiul evidentei pentru multimea de tolerante prin utilizarea RIV-float, de economisire in prelucrarea costisitoare de componente si de nefunctionare, asociate cu elemente de fixare pe zone filetate, prin alinierea la unghiul de inaintare a surubului.


   De asemenea RIV-float permite instalarea pe partea din fatã a piesei de lucru, care îmbunãtãteste timpul de asamblare, permitând elementelor de fixare a fi instalate dupa vopsire sau alte tratamente de suprafatã.
   RIV-float-ul este urmãtoarea generatie de tehnologie de fixare, care a fost conceputã pentru post instalare în cazul în care cererile de nituri, bucse, piulite, plãci plutitoare sau piulite sudate sunt folosite în general. piulitã Acest brevet piulita-nit în asteptare este conform cu RoHS si oferã rezistentã mai mare decât sirul de piulita-nit regulate. Aceste piulite-nituri descoperite sunt instalate cu o gamã completã de instrumente oferite de Sherex. Sisteme automatizate de montare si monitorizare a procesului de instalare / de control sunt de asemenea disponibile pentru RIV-float si o linie completa de elemente de fixare Sherex.
   Sursa articol: Global Spec.
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com