Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

O sa va placa – Sainsbury vrea mai multe Jugit.

   Compania Sainsbury a reluat reutilizarea Jugit pentru lapte in toate magazinele din Anglia urmand o incercare de succes si ambalaj rigid al grupului, RPC a reproiectat produsul urmand feedback-ul utilizatorilor.

   RPC Containers Market Rasen a creat Jugit pentru lactatele Crest ca o inovatie în ambalaj pentru lapte. Consumatorii pun pungile de lapte în vas, care reduc ambalajul cu 75% comparativ cu sticlele HDPE.
   Richard Pryor, controlor de inovaþii la Dairy Crest, care este furnizar al Sainsbury's, a declarat: "Sainsbury's a susþinut intens iniþiativa pungii de lapte pe tot parcursul proiectului, vãzând beneficiile de mediu în ceea ce priveºte reducerea deºeurilor de ambalaje ºi o amprentã de carbon mai mica comparativ cu sticlele de lapte din plastic."
Bruce Margetts, directorul general al RPC Market Rasen, a declarat: "În timp ce procesul iniþial a fost un succes enorm, am avut ocazia de a vedea ce îmbunãtãþiri ar putea fi."
   Feedback-ul de la consumatori ne-au aratat, astfel, ca utilizatorul intampina dificultati de a þine colþul din punga pentru a asigura plasarea corectã înainte de a introduce un ataºament detaºabil (clips) la punga . În noul design, geanta este securizata cu un clip integrant ºi vârful face parte din capac, perforeaza automat punga în momentul închiderii.
Jugit restructurat are de asemenea o schimbare la mânerul detaºabil, care acum se ataºeazã la exteriorul containerului. Feedback-ul consumatorului a subliniat faptul cã designul original, în cazul în care mânerul era prins la interiorul Jugit, a fost incomod, deoarece a însemnat ca capacul a trebuit sã fie redeschis în cazul în care mânerul nu a fost securizat.
   Sursa articol: PRW
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com