Mase-Plastice.ro
ABC
> Home > Blog 2010 >

Imprimanta 3D de birou in Romania !

   Pe data de 20.04.2010 am postat un articol intitulat sugestiv „HP ia imprimanta 3D în birou” in care anuntam ca HP a lansat prima sa imprimanta 3D. Dupa indelungi cautari si discutii cu prietenii, am intrat in posesia informatiilor complete despre aceasta imprimanta produsa de STRATASYS, care la prima vedere pare SF, dar care exista si chiar poate fi achizitionata in Romania. Si pentru a va inlatura temerea sau scepticismul, am luat legatura cu firma importatoare si am mers chiar mai departe si am cerut mostre realizate de imprimanta. Ba chiar am trimis un reper (in format .stl) pentru realizarea prototipului si am fost placut surprins de promptitudinea si acuratetea in realizarea si executia mostrei. Mai multe informatii despre „formatul .stl”, „aplicatiile si avantajele” imprimantei 3D le puteti gasi accesa si link-urile: STRATASYS, Fortus, Dimension si Redeye.


   Acest produs cred ca deschide o noua cale, nu numai in domeniul maselor plastice (pentru care se muleaza perfect) cu aplicatii in industria auto, ambalaje, s.a., deoarece reperele realizate sunt din material plastic (ABS) dar lasa loc si altor domenii si industrii (arhitectura, etc).
   Daca in alte parti pretul (de 11.900 EUR) este accesibil acum pentru multi (designeri, proiectanti) de a avea aceasta imprimanta pe birou, sper si nu vad de ce societati din Romania in domeniu si nu numai, nu s-ar putea bucura de toate aplicatiile si avantajele pe care imprimanta 3D le confera. Voi reveni cu mai multe informatii despre tehnologia imprimantei intr-o postare viitoare.
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com