Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Consultanta pentru a sprijini activitatea de M&A din Europa de Est.

   Fuziuni si achizitii (abreviat M & A - Mergers & Acquisitions) - se referã la aspectul strategiei corporative, corporate finance si management care se ocupã de cumpãrarea, vânzarea si combinarea de companii diferite, care pot ajuta financiar sau ajuta o companie in crestere, într-o industrie data, crestere rapida, fãrã a lua in vedere, crearea unei alte entitati de afaceri.
    Eastern and Central European Business Development, prescurtat ECEBD, un consultant specializat in industria de mase plastice din Europa Centralã si de Est, a lansat un serviciu pentru a oferi sprijin pentru industria de mase plastice prin fuziuni si achizitii în regiune.
ECEBD cu baza la Budapesta, a spus cã va oferi consultantã si informaþii pentru vânzãtori si investitori.
    America de Nord, China si investitori din Europa de Vest se numãrã printre potentialii investitori care doresc legãturi cu firme locale lovite de recesiune, a anuntat compania.
" Industria de mase plastice din Europa Centralã si de Est a fost grav afectatã de încetinirea cresterii economice la nivel mondial. Multe companii se confruntã cu dificultãþi financiare, în timp ce alþii cautã un fundal sigur si baza de clienti suplimentara oferita de mari investitori profesionisti internationali ", a declarat Tamas Kovacs - director de dezvoltare afaceri ECEBD.
   " Ne asteptam ca o concentraþie de capital de lucru în transformarea industriei de mase plastice si a compozitelor, pe termen mediu."
    Sursa articol: PRW 
    Dacã si Dumneavoastrã sunteþi interesat sã vã vindeti compania sau sã atrageti investitori, ne puteti contacta la adresa: webmaster@mase-plastice.ro sau sa postati direct la adresa „Anunturi
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Reciclare” sau mai exact pagina: "Reciclare plastic" a web siteului Mase-Plastice.ro.
 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com