Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Plasticul reciclat - plywood - poate schimba fata santierelor de constructii.

   Ecosheet - este fabricat din deseuri mixte de plastic reciclat si este în sine 100 la suta reciclabil, la sfârsitul duratei de viatã, a fost deja testate pe scarã largã la Bovis Retail Development în St David’s, Tara Galilor, si este în curs de adoptare de cãtre compania de constructii Wates, unul dintre cei mai buni furnizori de educatie in constructie si instalatii din Marea Britanie.
   2K Manufacturing , compania din spatele produsului Ecosheet, se asteapta la o crestere sanatoasa a comenzilor, atunci când aceasta va începe productia pe scarã largã la prima uzina de fabricatie din Luton, unde 30.000 de tone de deseuri de plastic vor fi utilizate, si care ar fi mers altfel la depozitul de deseuri, în caz contrar.
   EcoSheet este potrivit pentru multe alte utilizãri, cum ar fi rulote, semne si pentru cabine de spital.


   Tehnologia acopera o varietate de deseuri mixte de plastic si printr-un proces unic - Powder Impression Moulding - le transformã într-un versatil si puternic material plastic compozit.
   Avantajul acestui procedeu ar fi ca din totalul deseurilor din plastic si care nu pot fi reciclate în prezent (simbol reciclare 7), 80% nu ar mai merge la gropile de gunoi (deseuri), ci ar putea fi folosite la producerea EcoShett si astfel la o extindere a industriei.
   Omer Kutluoglu, co-fondator al 2K spune ca: Putem prelua o varietate foarte mare de deseuri din plastic mixte, din deseuri de pe santierele de constructii, ambalare si semnalizare din supermarket si sã-l transformam într-un produs fantastic de înaltã performantã pentru industria de constructii si signalistica. Panoul este robust, versatil si potrivit pentru multe aplicaþii.
   2K va prezenta spre vanzare Ecosheet la expozitia de constructii durabile, Ecobuild, de la începutul lunii martie. Pentru mai multe informatii puteti accesa articolul original intitulat: - Recycled plastic plywood could change the face of construction sites - de Greenwise Staff ,19th January 2010 la adresa „click aici”.

   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Informatii” sau mai exact pagina: "Noutati" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com