Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Case modulare facute din plastic reciclat.

   De curand am aflat vestea ca o companie din Tara Galilor, Affresol, a dezvoltat tehnologia pentru a construi case la un pret accesibil din deseuri de plastic reciclat si minerale, inclusiv ambalaje si deseuri de productie, cu continut scãzut de carbon. Fiecare casa este formata din aproximativ 18 de tone de materiale care altfel ar fi fost destinate pentru depozitele de deseuri.
   Affresol a dezvoltat un material numit Thermo Poly Rock (TPR) din plastic reciclat si minerale pentru utilizare ca un produs structural de constructii. Procesul brevetat foloseste un consum scãzut de energie in procesul de racire care transformã materialele plastice într-un puternic element structural.
   Panourile TPR sunt boltite pentru a forma împreunã cadrul de încãrcare al casei, care poate fi placata exterior cu ajutorul unor materiale la alegere (cãrãmidã, blocuri sau piatra) si in interior izolate si tencuite standard. Acoperisul este tip tigla din materiale reciclate.


   Subliniind beneficiile, Ian McPherson - Managing Director a spus ca TPR este mai puternic si mai usor decât betonul, rezistent la apa, foc, flacãrã, nu putrezeste si are proprietãþi excelente de izolare.
   O casa initial construita folosind TPR poate fi de pânã la 12% mai ieftinã decât casa construita standard, suprastructura TPR poate fi ridicata pe teren în termen de patru zile. Casele au un ciclu de viatã estimat de peste 60 de ani si elementele TPR sunt 100% reciclabile, la sfârsitul vietii. Pentru mai multe informatii puteti accesa articol original intitulat: Modular homes made from recycled plastic de By Anthony Clark , postat la 26 February 2010 10:42 am GMT la adresa „click aici”.
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Informatii” sau mai exact pagina: "Noutati" a web siteului Mase-Plastice.ro.

 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com