Mase-Plastice.ro
ABC
AliExpress by Alibaba.com
> Home > Blog 2010 >

Casa, dulce casa , din deseuri de plastic, in Argentina.

   Deoarece a fost/este/va fi weekend (depinde cand veti citi „stirea”), sa ne mai inveselim un pic si sa vedem ca mintile inventive gãsesc modalitãti de a refolosi deseurile din plastic. Cei 3R – ReducereRefolosireReciclare, intra cu totul intr-un nou nivel: o familie din Puerto Iguazu, Argentina, a gãsit încã un alt scop pentru cosul de gunoi: au luat deseurile din plastic si au construit ei însisi o casã. Casa este o initiativã al lui Alfredo Santa Cruz si a familiei sale, care a fãcut-o ca un proiect personal pentru a afisa valoarea enorma a materialelor care se arunca zi de zi. "Deseurile menajere pot fi transformate in lucruri utile.
   Ne-am dezvoltat propria noastra tehnica, care permite oamenilor de a construi o casa perfect functionala, la un cost foarte scãzut si facuta cu propriile mâini. Acest lucru nu este doar un proiect, ci o realitate ", spune Alfredo Santa Cruz.
   Creativitate pura si complexitatea constructiei este impresionanta, asa cum este dãruirea familiei lui pentru constientizarea cu privire la reducerea deseurilor de plastic. Mergeti la Treehugger pentru unele fotografii incredibile din casa facuta in intregime din plastic si afla mai multe despre proiectul Cruz în curs de desfãsurare.
   Mai multe informatii puteti accesa articol original intitulat: „In Argentina, Plastic Waste Becomes Home Sweet Home” de Alicia Capetillo on February 3, 2010 at 12:00 pm PST la adresa „click aici
   Pentru mai multe informatii / noutati din domeniul maselor plastice puteti apela sectiunea „Informatii” sau mai exact pagina: "Noutati" a web siteului Mase-Plastice.ro.
 
Promovare: compania / produs / serviciu in domeniul mase plastice.


 †††
comments powered by Disqus


[ top ] [ Harta site ]
Promovare gratuita 30 zile pentru compania / produsele / serviciile dvs..
> Banners:
Masini de injectie si echipamente periferice (roboti, automatizari si accesorii) ENGEL.
Articole tehnice cauciuc | Produse injectate din plastic | Procesare injectie plastic
Plastice.biz
E-Plastic.ro
3D Gifts Cards
Banner Firma/Compania dvs.
> Produse recomandate:
Intretinere (mentenanta, curatare) Ulei ENGEL OM 1.0 / 3.0 / 5.0
> Linkedin:
View Silviu Ghetiu's profile on LinkedIn
LinkedIn Grup: Mase plastice (PLASTIC) in Romania.

Subscrie lista email Mase-Plastice.ro

copyright  papagali  Mase-Plastice.ro; Web Design: Silviu Corneliu GHETIU; Web Hosting: 1and1.com